Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

De ce sa dai 50 de lei ca sa mergi la TEDxEroilor?

Despre eșec nu prea se dezbate pentru că e un subiect față de care mulți dintre noi nici măcar nu vrem să auzim. Eșecul este un fel de vis urât, de care ne temem ca de Aghiuță, scuzați-mi limbajul. Adevărul gol-goluț este că o să ne tot lovim de el – într-un fel sau altul – și că este sănătos să discutăm și despre temerile pe care le avem.

TEDxEroilor îndrăznește să abordeze această ciumă modernă a societății, dacă îmi permiteți să o numesc așa, și lansează tema celei de-a 6-a ediții: Dare to fail.

Deși ți-am zis deja de ce merită să dai 50 de lei pentru a participa la această ediție a TEDxEroilor, trebuie să mai adaug că trebuie să mergi pentru că:

  • Dare to Fail va fi cel mai mare eveniment TEDxEroilor de până acum şi va însemna Curaj, Inspiraţie, Motivare şi o Schimbare a perspectivei;
  • Vor fi 8 ore de discursuri, schimb de idei şi oportunităţi de socializare;
  • Te vei întâlni cu peste 20 de speakeri demni de a fi ascultaţi;
  • 800 de participanţi implicaţi în comunitate şi dornici de a răspândi idei vor dezbate subiectul;

Printre speakerii de anul acesta se numără Ionuţ Soleanicov – fondatorul Teach for Romania, Geta Dor Popescu – alpinistă profesionistă în vârstă de doar 11 ani, cu două recorduri mondiale în palmares, Cornel Hoza – fondatorul Beard Brothers, Andi Vanca – coordonatorul PR al Festivalului Electric Castle, Cristian Gog – iluzionist, Tudor Marcu – finalist MasterChef România, Iulia Rugină – regizoare a peste 15 producţii, având o vastă experienţă profesională didactică, în regie şi scenaristică, Andreea Liana Buzea – fondator Let’s do it Romania!, Avram Manea – stomatolog şi inventator al unui implant dentar unic în lume. Un element aparte şi cu totul nou al acestei ediţii constă într-o secţiune specială, cu vorbitori cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani.

Afis TEDxEroilor

Evenimentul va avea loc în data de 9 mai 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor, într-o sală cu o capacitate de peste 800 de locuri. Participarea la eveniment se va realiza pe baza unui bilet în valoare de 50 lei, achiziţionat în prealabil de pe platform iabilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.