De ce sa dai 50 de lei ca sa mergi la TEDxEroilor?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre eșec nu prea se dezbate pentru că e un subiect față de care mulți dintre noi nici măcar nu vrem să auzim. Eșecul este un fel de vis urât, de care ne temem ca de Aghiuță, scuzați-mi limbajul. Adevărul gol-goluț este că o să ne tot lovim de el – într-un fel sau altul – și că este sănătos să discutăm și despre temerile pe care le avem.

TEDxEroilor îndrăznește să abordeze această ciumă modernă a societății, dacă îmi permiteți să o numesc așa, și lansează tema celei de-a 6-a ediții: Dare to fail.

Deși ți-am zis deja de ce merită să dai 50 de lei pentru a participa la această ediție a TEDxEroilor, trebuie să mai adaug că trebuie să mergi pentru că:

  • Dare to Fail va fi cel mai mare eveniment TEDxEroilor de până acum şi va însemna Curaj, Inspiraţie, Motivare şi o Schimbare a perspectivei;
  • Vor fi 8 ore de discursuri, schimb de idei şi oportunităţi de socializare;
  • Te vei întâlni cu peste 20 de speakeri demni de a fi ascultaţi;
  • 800 de participanţi implicaţi în comunitate şi dornici de a răspândi idei vor dezbate subiectul;

Printre speakerii de anul acesta se numără Ionuţ Soleanicov – fondatorul Teach for Romania, Geta Dor Popescu – alpinistă profesionistă în vârstă de doar 11 ani, cu două recorduri mondiale în palmares, Cornel Hoza – fondatorul Beard Brothers, Andi Vanca – coordonatorul PR al Festivalului Electric Castle, Cristian Gog – iluzionist, Tudor Marcu – finalist MasterChef România, Iulia Rugină – regizoare a peste 15 producţii, având o vastă experienţă profesională didactică, în regie şi scenaristică, Andreea Liana Buzea – fondator Let’s do it Romania!, Avram Manea – stomatolog şi inventator al unui implant dentar unic în lume. Un element aparte şi cu totul nou al acestei ediţii constă într-o secţiune specială, cu vorbitori cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani.

Afis TEDxEroilor

Evenimentul va avea loc în data de 9 mai 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor, într-o sală cu o capacitate de peste 800 de locuri. Participarea la eveniment se va realiza pe baza unui bilet în valoare de 50 lei, achiziţionat în prealabil de pe platform iabilet.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)