Cum se face că „50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

„50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene” este o carte scrisă  de renumitul somelier român Marinela Vasilica Ardelean și prezentată de față cu Excelența Sa, Diego Brasioli – Ambasadorul Italiei în România, în prezența  domnului Georgian Ghervasie – Comisarul General al Pavilionului României pentru Expo Milano 2015, a domnului  Helmuth Koecher – Președintele Merano Wine Festival, și a numeroși reprezentanți ai industriei vinului din țara noastră.

“Inițiativa originală a doamnei Marinela Vasilica Ardelean, somelier și brand manager român și italian, de asociere a celor mai bune tradiții culinare italiene cu cele enologice din țara sa de origine, se configurează ca o acțiune inteligentă de diplomație culturală care contribuie la aprofundarea relațiilor deja foarte intense și profunde dintre cele două țări”, a spus Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România.

Și dacă nu știți foarte multe despre Marinela Vasilica Ardelean, o să aflați acum că are titlul de „Cel Mai Bun Somelier din România”, titlu obținut în 2014 și semifinalistă la concursul mondial de somelieri și Dame Chevalier de l’Ordre des Coteaux de Champagne:

„Am dorit să îmi realizez acest vis, de a transmite mai departe senzațiile mele legate de viticultura din România, în care cred profund. Să promovez și să încurajez alegerea și consumul excepționalelor preparate culinare italiene. Cred că România viticolă se găsește într-o perioadă de renaștere sănătoasă, de redescoperire și, mai ales, de progres evident. Această carte se dorește a fi o contribuție la ceea ce va fi un lung drum către recunoașterea vinurilor românești la nivel internațional, a spus Marinela Ardelean.

Cover_Marinela_mic

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)