Pe cine am decis să trimit la conferința lui Robin Sharma de la București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Iar mi-ați dat de lucru… Căci v-am provocat să îmi spuneți ce înseamnă pentru voi un om de succes, iar premiul este un bilet la conferința lui Robin Sharma de la București. Spun că mi-ați dat de lucru pentru că, din nou, nu am putut să mă abțin să nu jurizez eu (cu subiectivitatea atroce de care mă simt în stare, desigur), în loc să las lejera tragere la sorți să își facă treaba, cum ar veni.

De ce fac asta? De ce mă încăpățânez atunci când organizez câte un concurs de ăsta mai cu coracon la mine pe blog să jurizez, nu să fac tragere la sorți (deși statistic vorbind am cam de două ori mai mulți participanți dacă bag aia cu tragerea la sorți)? Pentru simplul (dar atât de complicatul motiv…) că vreau să văd oameni care comentează cu cel puțin la fel de mult coracon cât pun eu în lansarea provocării. Și dintr-un soi de respect puțin înțeles de alți confrați de ai mei pentru cei care nu doar că îmi fac onoarea să mă citească, dar care mă onorează și mai tare participând la concursurile pe care le organizez.

Așa am procedat și în cazul provocării cu biletul la conferința lui Robin Sharma (București, 17 septembrie). Când am jurizat, nu am tras la sorți. Și când am stat mult să citesc toate comentariile. Pentru că în multe dintre ele m-am regăsit. Pentru că multe dintre ele mă arătau cumva pe mine, așa cum mă înțeleg eu, ca om despre care lumea spune că sunt cât de cât de succes. Iar când empatizezi în halul ăsta cu niște comentarii, apoi este groaznic de greu să alegi…

Apropo, să știți că încă mai puteți beneficia de discountul de 10% la bilete, până pe 30 aprilie (199 E în loc de 359 E), dacă folosiți codul birta10 când faceți achiziția.

Dar de ales a trebuit să aleg. Așa că am ales: Bianca Rogoveanu merge la conferință cu biletul oferit de organizatori, prin intermediul blogului meu.

Felicitări câștigătoarea și mii de mulțumiri tuturor participanților. Cu mențiunea că vă recomand să vă abonați la newsletterul meu pentru că în următoarea perioadă o să tot fac isprăvi de astea și nu se știe cum vi se potrivește :)

slide-eb-portrait-1920x480

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Pe cine am decis să trimit la conferința lui Robin Sharma de la București”

  1. Sa incep cu Multumesc Tie si lui Dumnezeu si Universului sau sa incep cu faptul ca 5 minute nu mi-am revenit din soc si m-am uitat de 100 de ori la articol si am dat ZOOM sa vad daca EU sunt aia??!! Si daca pe mine ma cheama sigur Bianca Rogoveanu ??!!
    Vai…acum m-am mai linistit.
    Iti multumesc tie si organizatorilor care au facut posibila aceasta “isprava”, Robin Sharma este unul din mentorii mei si nu mi-am imaginat vreoadata ca o sa il vad in persoana. La fel cum nu mi-am imaginat niciodata ca boala mea, anxietatea, imi va aduce in viata si lucruri bune. Ea a fost cea care mi-a pus cartile lui in mana, si uite ca tot ea ma duce sa il cunosc !
    Crezi in destin ? Eu credeam si pana azi, numai ca azi am primit un semn sa nu ma mai indoiesc nici 1% ca totul in viata asta se intampla cu un scop.
    Iti transmit numai ganduri pozitive si sa faci in continuare ceea ce iubesti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)