Metropolitan Life și Junior Achievement schimbă vieți. Pe bune.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se întâmplă ceva frumos prin școlile din țară în perioada aprilie-mai: Metropolitan Life și Junior Achievement s-au luat de mână și au zis că vor să schimbe vieți și, pentru a-și îndeplini scopul, au lansat programul – ia ghiciți – „Schimbăm vieți”.

Programul a fost lansat în urma rezultatelor unui studiu realizat de Wharton University of Pennsylvania în 2015, care relevă faptul că românii dispun de cunoștințe financiare reduse, prin comparație cu alte state analizate. Cercetarea a identificat, de asemenea, că școlile reprezintă un mediu propice pentru a transfera educație financiară.

Alături de învățători și de voluntarii Metropolitan Life, mai bine de 2.000 de elevi din 60 de școli din București, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești și Timișoara au oportunitatea ca în perioada aprilie-mai să își însușească principii financiare de bază pentru înțelegerea activității economice. Programul “Schimbăm vieți” încurajează elevii să-și folosească imaginația și să caute soluții pentru diverse situații din viața de zi cu zi.

În cadrul programului „Schimbăm Vieți”, elevii și profesorii vor avea la dispoziție următoarele materiale:

  • Jurnalul Junior cu activități pentru elevi
  • Ghidul învăţătorului și al voluntarului cu indicații pentru desfășurarea activităților în clasă
  • Cartea “Prieteni minunați”, tradusă și editată, oferită fiecărui elev pentru lectură în clasă sau acasă, alături de părinți
  • Caietul de activități ”Snoopy și prietenii săi” pentru lucru în clasă sau acasă.  

Ideea este minunată și vă rog să o încurajați ca pe viitor să se mai facă proiecte de acest fel.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Metropolitan Life și Junior Achievement schimbă vieți. Pe bune.”

  1. Pingback: Programul „Schimbăm vieți” a ajuns la final. Iată cum :) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)