Behind the scenes „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Marvel prezintă „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, continuarea filmului cu supereroi, bazat pe seria de benzi desenate „Răzbunătorii”.

Afis_Razbunatorii - Sub semnul lui Ultron

O să vă zic doar că în film se vor reuni răzbunătorii originali și că apar personaje noi, dar nu  mai multe pentru că nu vreau să primesc înjurături. :))

A, și am câteva imagini behind the scenes, dacă vreți să trageți cu ochiul prin culisele filmului:

Filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron / Avengers: The Age of Ultron” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 24 aprilie 2015, fiind proiectat în varianta 2D, 3D şi IMAX 3D. Biletele s-au pus deja în vânzare în toate cinematografele partenere.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)