Cum poți ajunge pe gratis la Noaptea Premierelor din România

Pentru cei care deja își bifează pe agendă evenimentele pentru vara asta, am o veste bună: Phoenix Entertainment împreună cu Meridian Taxi asigură transportul, pe data de 27 iunie, de Noaptea Premierelor.

TOTO-GODSMACK_meridian

Dacă stai și te întrebi ce e cu acest eveniment, o să te lămuresc rapid: Pe 27 iunie 2015, vin în premieră la București Toto și Godsmack. Ambele trupe vor concerta în aceeași seară, dar în locații diferite: Toto la Sala Palatului, de la ora 20:00, iar Godsmack la Arenele Romane, de la ora 23:00. Tot acolo, atmosfera va fi încălzită de trupa Dirty Shirt  și de celebrul toboșar Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell).

Adicătelea, dragii mei, va fi o seară incendiară, iar Meridian Taxi și Phoenix Entertaiment ajută cu transportul de la Sala Palatului la Arenele Romane și înapoi spre destinațiile proprii și asta gratuit. Frumos din partea lor, zic eu.

Vă las aici niște melodii pentru fiecare dintre cele două evenimente, în caz că sunteți indeciși din fire:

Biletele pentru cele două evenimente care conțin și transportul gratuit sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro. Puteți accesa biletele direct de aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/toto-bucuresti-sala-palatului-727039/performance.html.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)