Am reușit! România va avea un loc pe harta Monopoly

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu când vă spuneam că putem să punem România pe harta Monopoly, nu mă țineam de glume. Chiar vom avea locul nostru pe harta jocului Monopoly Here and Now, care se va lansa în toamnă. Astfel, lângă Aeroportul Henry Coandă, care va înlocui în joc una dintre gări, țara noastră va avea „vecini” precum Hong Kong, New York, Londra, Moscova, Tokyo sau Sidney.

Monopoly Here and Now

Tare m-am bucurat când am citit declarația Larisei Popescu, brand manager Hasbro:

„Hasbro România anunță cu bucurie că țara noastră a ajuns pe tabla jocului Monopoly Here and Now. Competiția a fost dificilă iar faptul că am concurat cu orașe populare și țări mult mai mari decât România ne face să fim extrem de mândri de românii care s-au implicat în campania de votare. Ei au reușit să mențină Bucureștiul în top 10 cele mai votate orașe din lume timp de 2 săptămâni și, la finalul competiției, să păstreze un loc pe tabla de joc Monopoly Here and Now și pentru România” 

Vedeți, băi, că se poate?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Am reușit! România va avea un loc pe harta Monopoly”

  1. Pingback: Bucureștiul a ajuns pe harta Monopoly. Ieeei! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)