23.07.2017

#HaiSăMâncămÎmpreună

Sunt complet de acord cu această propoziție, mai ales că unii dintre noi avem tot mai rar timp să stăm la masă cu cei dragi. Coca-Cola vine în ajutorul nostru cu două proiecte drăguțe, Din poză în farfurie și Cinematic Food, iar cu susținerea Teodorei Rogobete, blogger culinar la Teo’s Kitchen, se încurajează obiceiul de a lua masa alături de cei dragi.

Untitled

Dacă te întrebi, cum, îți dau imediat detalii despre cele două proiecte simpatice, la care poți participa foarte simplu:

1. Din poză în farfurie îți aduce mâncarea din fotografie, direct în farfurie (dacă ești dispus/ă să îți dai și tu silința, evident). Cu alte cuvinte, dacă vezi o poză cu mâncare pe care ai vrea să o gătești, dar nu știi cum, trebuie doar să o postezi pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #haisămâncămîmpreună, iar Teo îți va spune cum se numește, și, mai ales, cum faci s-o gătești.

2. Cinematic Food e pentru cei care se uită măcar din când în când la televizor. Dacă te afli printre ei, tot ce trebuie să faci e să te uiți la scenele cu mâncare difuzate în prime time pe Antena 1 și când dai de logo-ul campaniei, te conectezi pe telefon, scanezi secvențele cu mâncare, iar rețeta de la Teo va ajunge direct la tine.

Hai că nu-i greu deloc. Eu încurajez campania și vă zic din nou: #HaiSăMâncămÎmpreună!

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Mno, încă pijama de blogger nu am mai primit…

Am reușit! România va avea un loc pe harta Monopoly

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *