Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

#HaiSăMâncămÎmpreună

Sunt complet de acord cu această propoziție, mai ales că unii dintre noi avem tot mai rar timp să stăm la masă cu cei dragi. Coca-Cola vine în ajutorul nostru cu două proiecte drăguțe, Din poză în farfurie și Cinematic Food, iar cu susținerea Teodorei Rogobete, blogger culinar la Teo’s Kitchen, se încurajează obiceiul de a lua masa alături de cei dragi.

Untitled

Dacă te întrebi, cum, îți dau imediat detalii despre cele două proiecte simpatice, la care poți participa foarte simplu:

1. Din poză în farfurie îți aduce mâncarea din fotografie, direct în farfurie (dacă ești dispus/ă să îți dai și tu silința, evident). Cu alte cuvinte, dacă vezi o poză cu mâncare pe care ai vrea să o gătești, dar nu știi cum, trebuie doar să o postezi pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #haisămâncămîmpreună, iar Teo îți va spune cum se numește, și, mai ales, cum faci s-o gătești.

2. Cinematic Food e pentru cei care se uită măcar din când în când la televizor. Dacă te afli printre ei, tot ce trebuie să faci e să te uiți la scenele cu mâncare difuzate în prime time pe Antena 1 și când dai de logo-ul campaniei, te conectezi pe telefon, scanezi secvențele cu mâncare, iar rețeta de la Teo va ajunge direct la tine.

Hai că nu-i greu deloc. Eu încurajez campania și vă zic din nou: #HaiSăMâncămÎmpreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.