#HaiSăMâncămÎmpreună

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt complet de acord cu această propoziție, mai ales că unii dintre noi avem tot mai rar timp să stăm la masă cu cei dragi. Coca-Cola vine în ajutorul nostru cu două proiecte drăguțe, Din poză în farfurie și Cinematic Food, iar cu susținerea Teodorei Rogobete, blogger culinar la Teo’s Kitchen, se încurajează obiceiul de a lua masa alături de cei dragi.

Untitled

Dacă te întrebi, cum, îți dau imediat detalii despre cele două proiecte simpatice, la care poți participa foarte simplu:

1. Din poză în farfurie îți aduce mâncarea din fotografie, direct în farfurie (dacă ești dispus/ă să îți dai și tu silința, evident). Cu alte cuvinte, dacă vezi o poză cu mâncare pe care ai vrea să o gătești, dar nu știi cum, trebuie doar să o postezi pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #haisămâncămîmpreună, iar Teo îți va spune cum se numește, și, mai ales, cum faci s-o gătești.

2. Cinematic Food e pentru cei care se uită măcar din când în când la televizor. Dacă te afli printre ei, tot ce trebuie să faci e să te uiți la scenele cu mâncare difuzate în prime time pe Antena 1 și când dai de logo-ul campaniei, te conectezi pe telefon, scanezi secvențele cu mâncare, iar rețeta de la Teo va ajunge direct la tine.

Hai că nu-i greu deloc. Eu încurajez campania și vă zic din nou: #HaiSăMâncămÎmpreună!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)