Mno, încă pijama de blogger nu am mai primit…

Să vă raportez cum a fost. Cu mențiunea că noroc cu zborul lung de la Viena la Bangkok pentru că așa am avut vreme să îmi pun restanțele în ordine, cum ar veni. Și am văzut, cu tristețea de rigoare, că nu am apucat să scriu despre asta…

Eram la Trofeul Carpați, la Cluj-Napoca. În prima zi. Eram pe stradă și mă pregăteam să merg la hotel ca să mă schimb și după aia să mă întorc în Sala Polivalentă, la meciuri. Îmi sună telefonul. Număr necunoscut. Răspund. Aud mai greu, căci era zgomot pe stradă.

O voce de domnișoară îmi spune că sună din partea lui… aici chiar nu am reușit să aud numele, dar am bănuit că era din partea organizatorilor Trofeului Carpați, căci trebuia să primesc un kit cu cele trebuincioase. Îi spun că eu tocmai ce mă îndrept către hotel și stabilim să ne vedem acolo.

Și ne întâlnim. Mă salută și îmi întinde o pungă de aia de shopping de la Sofiaman. O iau – eu în continuare credeam că este vorba despre un kit de turneu de handbal -, mă uit în ea și rămân surpsins: era o pijama.

Am avut așa un moment de confuzie, căci am crezut că face cineva mișto de mine sau ceva. Dar apoi m-am amintit brusc de ceva: o amică din București a zis că o să mă sune cineva când ajung în Cluj-Napoca să îmi facă o surpriză. Așa că, dumirit, am râs, am mulțumit și uite că vă raportez vouă isprava. Căci, pentru prima dată în viața mea de blogger, am primit cadou o pijama. Există câte un început în toate :D

IMG_9362

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Mno, încă pijama de blogger nu am mai primit…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)