Un foarte fain exemplu de newsletter. De la Familia Petru

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am un principiu de business, ca să nu îi zic altfel, să mă abonez la newsletterul brandurilor cu care colaborez și nu numai. Pentru că, pe scurt, îmi place să fiu informat despre ce fac (uneori chiar îmi dau idei) și, mai ales, îmi place să văd cum pun problema. Din păcate, multe informații pe care le primesc prin newsletter sunt foarte seci și, pe cale de consecință, cad greu la feng shui. Adică, mai de la peluză, nu ajung la coracon și nu ai ce face cu ele.

Dar mai primesc și niște mailuri de astea. Care mă fac să zâmbesc. Și care mă fac să le urez, în gând, tot binele din lume! Mulțumesc pentru zâmbet, Familia Petru :)

Salutare!

Mesaj însoțit de o coloană cu girofar ce anunță oficial lansarea vinurilor noastre la nivel național (pam pam :) ).
Muncim de mult timp la o aventură antreprenorială de familie: îngrijim vinuri în crama familiei Petru, de la casa mea părintească din Târnăveni, Mureș.

Până când o să scriu o carte despre provocările birocratice, tehnice și emoționale prin care am trecut în 2 ani de când muncim la ele :), iată vinurile:

– alb, sec, Pinot Noir, vinificat în alb, 20 lei, 9672 sticle produse
– rose, demisec, Pinot Noir, 23 lei, 1802 sticle produse
– alb, demisec, Trifon (numele străbunicului meu) – cupaj între Riesling italian si Fetească regală, 23 lei, 1131 sticle produse
– alb, sec, Kerner, 23 lei, 467 sticle produse

familia petru

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)