Tareee! ACR vrea teste auto oficiale pe Google Street View!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unii mai țineți minte de șoc (fără groază :D) am avut toamna trecută, atunci când am văzut că cei de la ACR au făcut un clip cu sâni. Pe care, firește, l-am apreciat la modul corespunzător. Pe el, pe clip :))

Astăzi nu mai sunt așa de surprins că ACR vine și lovește din nou. De data aceasta cu o chestie chiar faină, care înțeleg că e premieră mondială: primele teste auto din lume formulate pe Google Street View. Ba mai mult: ACR a pregătit și o petiție pentru a include acest tip de teste în modalitatea oficială de pregătire pentru examenul auto.

Foarte tare zic. Chiar foarte tare. Vă las cu informația mai pe larg. Feel free să faceți testele alea. Pe care, desigur, o să le cam picați un pic… =))

acr 1acr 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Tareee! ACR vrea teste auto oficiale pe Google Street View!”

  1. Pingback: Hai să îi ajutăm pe cei de la ACR că au un proiect mișto

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)