Niște români au făcut un clip pentru Mark Knopfler

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea este după cum urmează: Mark Knopfler a invitat regizorii din întreaga lume să propună un clip pentru noua sa piesa – “Wherever I Go”, ce face parte din albumul “Tracker”, lansat în aceasta lună. Printre cei care au propus un videoclip se numără și niște români (îi înșir mai jos). Pe care puteți să îi ajutați dacă intrați aici și îi votați (este necesară conectarea cu contul de facebook). Desigur, întâi trebuie să vă uitați la clipul făcut de ei, ca să vedeți dacă vă place, e cel de mai jos.

Echipa românească este formata din actorii Cristina Ghenea si Radu Horghidan, directorul de imagine si video editare, Florin-Ionut Gilcanu, precum si Lucian Talpeș, care a semnat scenariul si regia.

https://youtu.be/ZRh2EtPupK0

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Niște români au făcut un clip pentru Mark Knopfler”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)