Pe 13 mai are loc Mobifest. Înscrieri până pe 24 aprilie

Zic, așa, din goana tastaturii: dacă aveți cât de cât treabă cu domeniul atât de vast și primitor numit generic ”mobile”, ia intrați aici și înscrieți-vă. Căci pe 13 mai are loc Mobifest, organizat de musiu Manafu și Evensys. De unde veți putea lua ”semnal” (era să zic ”lumină” :D) pentru a înțelege cam care-i faza cu nebunia mobile. Căci este o nebunie, make no mistake.

Conferintele si seminariile din acest an vor urmari trei mari tendinte:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil in campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordari, idei si instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes in mediul mobil de la companii si agentii care au integrat canale multiple in campaniile lor.

In cadrul Mobifest, va avea loc si cea de-a treia editie a Mobile Awards Romania, care ofera recunoastere celor mai creative si inedite aplicatii si campanii din mediul mobile, realizate in Romania, in ultimul an.

Mobifest - 3

2 comentarii la “Pe 13 mai are loc Mobifest. Înscrieri până pe 24 aprilie

  1. Ionut Răspunde

    La evenimentul asta e musai sa ajung, chit ca e intr-o zi de 13 si superstitiile imi dau tarcoale :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: