#CeVrăjiMaiFacBloggerii LumeaMare.ro o ard cu evenimente în #Cluj

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Există două categorii de oameni în lumea asta: cei care îi știu pe Roxana și pe Alex de la lumeamare.ro și cei care nu îi știu :)) Cei din prima categorie știu că sunt niște oameni tare, tare faini, o plăcere să te hlizești cu ei! Cei din a doua categorie ar cam trebui să meargă măcar la un eveniment de-al lor ca să îi cunoască și să înțeleagă ce și cum.

Par egzamplă, cei din Cluj-Napoca pot să o facă în acest weekend. Ceea ce vă doresc la modul corespunzător :) Partenerii evenimentului: AirFranceKLM Romania, S.E.R.V.E şi 1001 Adventures.

Afis-eveniment-37

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#CeVrăjiMaiFacBloggerii LumeaMare.ro o ard cu evenimente în #Cluj”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)