Filmare cu ce ați pierdut dacă nu ați ajuns în labirintul McDonald’s

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spuneam zilele trecute că oricât am încercat nu am putut să aflu care este surpriza pe care McDonald’s a pregătit- pentru Bucureșteni, pe data de 24 martie. Așa că, odată ce am ajuns la locul faptei, am pregătit telefonul și m-am pus pe filmat imediat ce am intrat pe poarta (cred că așa era, o poartă :D) ciudatei construcții din Piața George Enescu din București…

IMG_8755

Am stat un pic la coadă până să intrăm, căci peste 1.000 de oameni au vrut să fie prezenți să vadă ce nu știau că o să vadă, ca să zic așa. Mulți tineri, foarte mulți tineri, m-am simțit printre de de zici că eram dirigintele sau ceva :))

IMG_8759

După care am intrat. Alături de câțiva bloggeri, că nu știu cum să le zic altfel… :)) Iată filmarea cu traseul parcurs.

La ieșirea din labirint, mi-a făcut mare plăcere să mă întâlesc cu musiu Zmenta, băimărean de-al meu, cu care, firește, ne-am hlizit la modul corespunzător.

IMG_8764

Bun, v-am arătat ce a fost cu labirintul, acum să vă raportez de ce s-a făcut acest labirint. O ideea mișto, de altfel, declinată de fiecare oraș participant așa cum a vrut.

Evenimentul face parte din inițiativa globală imlovinit24, prin care McDonald’s oferă 24 de cadouri de bucurie, în 24 de orașe, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a început în Australia cu o cană de cafea uriașă în care trecătorii s-au putut juca și relaxa în drum spre muncă, a continuat cu un “Big Mac Selfie” în Dubai și un concert surpriză susținut de Jessie J pentru un grup de fani norocoși în Londra, pentru a se termina cu un concert în Los Angeles susținut de Ne-Yo.

imlovinit24 este o acțiune prin care McDonald’s și-a propus să unească virtual unele dintre cele mai importante comunități ale sale și să ilustreze într-un efort global ceea ce brandul face deja în fiecare zi – oferă bucurie către milioane de persoane. Evenimentele imlovinit24 s-au desfășurat timp de 24 de ore în 24 de orașe din lume, precum Mar del Plata, Sydney, Viena, Rio de Janeiro, Guangzhou, Hong Kong, Catania, Milano, Seul, Auckland, Varșovia, Lisabona, Madrid, Stockholm, Dubai, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Ho Chi Minh, Paris, Manila, Tokyo, Toronto și Hong Kong.

Spre deosebire de celelate țări unde s-a activat inițiativa, România are un motiv special, așa cum ne raportează: Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

”Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când McDonald’s a deschis primul restaurant în România, tocmai de aceea ne-am dorit foarte mult să le oferim prietenilor McDonald’s un moment creat special pentru ei. Labirintul zâmbetelor a fost gândit exact așa cum e clientul nostru: plin de energie, curios, iubitor de aventură și mereu cu zâmbetul pe buze”.

Din păcate, deși htagul oficial al evenimentului a fost #zambetdupazambet, am fost așa de prins cu filmatul și cu docomentatul de la fața locului încât am uitat ce era mai important: să îmi fac și eu o poză de acolo zâmbind. Eh, asta este. Oricum, trag nădejde, nu cred că există careva dintre voi să creadă că nu sunt degrabă hlizitoriu… :D

Apropo de poze, găsiți mai multe de la eveniment aici. Și poate vreți să vedeți ce au mai scris Cristi, Claudiu, (listă în curs de actualizare).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Filmare cu ce ați pierdut dacă nu ați ajuns în labirintul McDonald’s”

  1. Pingback: Labirintul McDonald's motiv de zambete multe - Lipa Lipa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)