23.07.2017

Foarte faină ideea Tupperware de Ziua Apei! O sticlă ECO Tupperware pentru 10 PETuri colectate

Later edit: Am primit informația de mai jos, pe care o dau exact așa cum am primit-o…

În Baia Mare, distribuitorul local a luat decizia de a impune o conditie pentru a primi gratuit sticla Eco de la Tupperware Romania. Cei care vin cu minimum 10 de sticle la sediul lor, primesc sticla Eco gratuit doar daca cumpara produse in valoare de 30 de ron. În celelalte orașe situația rămâne neschimbată.
—————————-
Știți vorba cântecului ”îmi place, place, place”? Mno, așa sunt și eu cu ideea Tupperware care, după cum puteți vedea mai jos, oferă tuturor celor care aduc 10 sticle de plastic pentru colectare o foarte faină și utilă sticlă ECO Tupperware de 500 ml (o vedeți în poza de mai jos, eu am primit-o deja fără să duc cele 10 sticle, dar deja sunt cu ele pregătite să le duc, stați relax :D).

In acest an, Tupperware va sarbatori Ziua Mondiala a Apei (22 martie) concomitent in mai multe tari din Europa, compania lansand o invitatie catre toti cei care doresc sa contribuie in aceasta zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat.

Tupperware Romania, va organiza la sediile distribuitorilor sai autorizati din Bucuresti, Constanta, Brasov si Baia Mare o actiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoana care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atat pentru adulti cat si pentru copii.

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare si mai bine vandute produse ale companiei americane, fiind realizata dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza.

Recicland un ambalaj de plastic economisim  energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipient tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic si ofera o alternative ECO.

Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este urmatorul:

Baia Mare – 20 martie – partener  Drusal SA

Brasov – 20 martie – partener Rian Consult

Constanta – 21 martie – partener MM Recycling

Bucuresti – 22 martie – partener Rosal SA

Sediile Distribuitorilor autorizati Tupperware vor fi deschise in aceste zile tuturor vizitatorilor si ii vor astepta pe acestia cu numeroase surprize.

 

IMG_8556

Print

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum a fost cu bloggerii și presa la petrecerea Guinness cu ocazia prilejului de St Patrick’s Day

Cât de tare este imnul naționalei de handbal a României!

6 comentarii

 1. joi, 19 martie 2015, 09:33

  SI la Cluj nu? :(

  Răspunde
  • joi, 19 martie 2015, 09:34

   Și mie îmi pare rău… Mai ales că vin în weekend în zonă și aș fi propovăduit live and acoustic inițiativa :))

   Răspunde
 2. Ana Maria Florea-Harrison
  joi, 19 martie 2015, 12:07

  Foarte-foarte misto! si cei de la Green Group au niste masinarii care colecteaza PET-uri si dau in schimb bonuri de cumparaturi in hipermarketurile cora. Nu mai sunt PR-ul cora, dar mi-a fost drag proiectul :-)

  Răspunde
 3. joi, 19 martie 2015, 14:15

  Super Tupper! Pacat ca nu se desfasoara actiunea si in Pitesti. :(

  Răspunde
 4. Violeta
  luni, 22 februarie 2016, 09:42

  Buna… pentru 2016 avem din nou campania asta la Baia Mare?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *