Galaxy S6 și Galaxy S6 edge lansate în România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală cele mai noi smartphone-uri de top, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Dispozitivele sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Cele două smartphone-uri vor fi disponibile la precomandă începând cu această săptămână,  în rețelele retailerilor și operatorilor parteneri Samsung și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie.

Spre exemplu,  utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra pre-comenzile pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge. Cele mai asteptate smartphone-uri ale momentului sunt disponibile acum la pre-comanda online si in reteaua de magazine, impreuna cu abonamentul RED 49, la pretul de 269 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6 edge. Utilizatorii care vor inregistra o pre-comanda pentru noile terminale vor primi, gratuit, si un incarcator wireless, in limita stocului disponibil.

samsung

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)