”Poveștile moșului”, un simpatic proiect marca… Mediaș

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Noroc cu musiu Mircea Hodârnău că mă mai trage de mânecă și îmi arată niște isprăvi simpatice din Mediaș, un oraș care mi-a căzut cu tronc în urmă cu niște ani (din cauza bloggerilor și a familiei Pustai :D) și în care îmi arde buza să revin! Plănuiesc o descălecare cât de repede.

”Poveștile moșului” este un proiect initiat de medieseanul Vasile Popescu. Prin intermediul unei aplicatii pentru telefonul mobil sau tableta, copiii din intreaga lume pot afla acum povestea “Capra cu trei iezi”. Grafica proiectului a fost realizata de artistii medieseni, Vasile Popescu si Mihaela Luminita Rotta iar ceilalti colaboratori pe partea de audio si software sunt : Razvan Furca, Flo Damian, si Claudiu Balog din Statele Unite ale Americii. Adelina Balog a tradus si adaptat textul in limba engleza si a fost managerul acestui proiect romano-american.

capra-cu-trei-iezi-cover

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)