Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

O fi de bine că studenții de la comunicare fac un Congres despre Storyscaping?

Poate veni ca o surpriză pentru voi, dar există o ispravă în lumea asta, organizată de PRIME România, care se intitulează Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare (CNSC). Și care a ajuns la ediția 12. Și care ediție o să abordeze pe larg conceptul de de Storyscaping. Între 23 şi 24 aprilie 2015, la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina (Şoseaua Colentina, 64b).

Ce iaște asta? Aflăm chiar de la organizatori.

Storyscapingul reprezintă un concept care se bazează pe crearea unei poveşti de brand şi utilizarea ei într-un marketing de tip 360 grade. Strategia implică crearea unor poveşti care sa îi aducă pe consumatori mai aproape de valorile brandului, cu care ei reuşesc în acest fel să interacţioneze şi să formeze o relaţie pe termen lung.

Dacă tot nu ați înțeles, io zic să vă înregistrați ca să participați la Congres. Eu unul o să ajung prin zonă. Nu de alta, dar jur că acuma la bătrânețe mă apucă febra studiatului. Sau ceva :))

Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul cnsc.primeromania.ro, la secţiunea ”Înscrieri” și la adresa de email cnsc at primeromania.ro. Taxa de participare este de 40 RON pentru conferinţe şi studii de caz, iar pachetul complet, care include şi accesul la workshopuri, este de 50 RON. Indiferent de pachetul ales, taxa include accesul la petrecerea din cea de-a doua zi de eveniment şi gustarea din pauze.

storyscaping 1storyscaping 2 storyscaping 3

CongresulNational al Studentilor la Comunicare - afis

 

2 comentarii la “O fi de bine că studenții de la comunicare fac un Congres despre Storyscaping?

  1. Bulă Reply

    o idee nu e rea pana nu se dovedeste contrariul. Asa si cu Congresul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.