O fi de bine că studenții de la comunicare fac un Congres despre Storyscaping?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate veni ca o surpriză pentru voi, dar există o ispravă în lumea asta, organizată de PRIME România, care se intitulează Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare (CNSC). Și care a ajuns la ediția 12. Și care ediție o să abordeze pe larg conceptul de de Storyscaping. Între 23 şi 24 aprilie 2015, la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina (Şoseaua Colentina, 64b).

Ce iaște asta? Aflăm chiar de la organizatori.

Storyscapingul reprezintă un concept care se bazează pe crearea unei poveşti de brand şi utilizarea ei într-un marketing de tip 360 grade. Strategia implică crearea unor poveşti care sa îi aducă pe consumatori mai aproape de valorile brandului, cu care ei reuşesc în acest fel să interacţioneze şi să formeze o relaţie pe termen lung.

Dacă tot nu ați înțeles, io zic să vă înregistrați ca să participați la Congres. Eu unul o să ajung prin zonă. Nu de alta, dar jur că acuma la bătrânețe mă apucă febra studiatului. Sau ceva :))

Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul cnsc.primeromania.ro, la secţiunea ”Înscrieri” și la adresa de email cnsc at primeromania.ro. Taxa de participare este de 40 RON pentru conferinţe şi studii de caz, iar pachetul complet, care include şi accesul la workshopuri, este de 50 RON. Indiferent de pachetul ales, taxa include accesul la petrecerea din cea de-a doua zi de eveniment şi gustarea din pauze.

storyscaping 1storyscaping 2 storyscaping 3

CongresulNational al Studentilor la Comunicare - afis

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “O fi de bine că studenții de la comunicare fac un Congres despre Storyscaping?”

  1. Pingback: Despre storyscaping din gura unor speakeri, cum ar veni - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)