DoR (Decât o Revistă) a scos (încă) un număr de colecție

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Din start spun: chapeau DoR! Voi vă dați seama cât de important este succesul unui print (o zic fără mișto) în lumea asta 2.0? Păi da, este important, căci așa văd și ceilalți care tot mor în print de ce unii nu dau chix: pentru că livrează calitate.

De ce zic despre ultimul număr #19 (pardon, cel mai recent :D) al revistei că este de colecție? Pentru că și-a schimbat formatul, deci este primul pe noul format. Și pentru că primiți revista împreună cu cartea de poezii a Adelei Greceanu.

Cu felicitări pentru UniCredit Țiriac Bank (bine, Anca Nuță! :D) pentru că a susținut apariția acestui număr.

DoR_cover_big

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)