Dacă nu ați văzut flamenco, ar fi cazul să o faceți. Mai ales că vine Joaquín Cortés

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Până în urmă cu trei ani și un pic, știam despre flamenco așa cum știam că există și triburi de indigeni în Amazon, adică dor teoretic. Nu că m-ar fi tras ceva pasiune înspre dansul ăsta (este mult mai mult decât dans, urma să aflu…). Așa că eram de o neutralitatea de-a dreptul feroce înspre tot ce avea legătură cu flamenco.

Până când, printr-un concurs de împrejurări, în Madrid, am avut ocazia să văd live niște dansatori prestând. Și am rămas literalmente cu gura căscată. Serios, așa am rămas, au și râs multă vreme de mine amicii cu care eram. Pentru că a vedea live un show de flamenco bine executat pentru prima dată este echivalent cu o adevărată revoluție personală. Adică, serios, te uiți la fantasticele chestii pe care le fac oamenii ăștia și îți vine să zici ”așa ceva nu există, măh”!.

Desigur, unii dintre voi, cei care v-ați uitat pe net la flamenco, dar nu ați văzut niciodată live așa ceva ați putea spune că exagerez. Nope, nu chiar. Adică diferența dintre a vedea live așa ceva și a te uita pe net este ca diferența dintre a ști că ai o bere în frigider și gustul berii, reci și proaspete, din gura ta :))

Dacă sunteți curioși și dacă nu vreți să vă refuzați ocazia de a rămâne și voi cu gura căscată, ia vedeți că vine Joaquin Cortes, un fel de Bruce Willis sau ceva al flamenco :)) Vă dau și un mic film, dar doar așa ca să vedeți ce și cum. Și ca să vă imaginați cum ar fi să vedeți live așa ceva :)

Superstarul flamenco-ului Joaquin Cortes revine la Sala Palatului pe 15 martie cu Gitano, ultima sa creație. Un show despre care criticii spun că este cea mai spectaculoasă și ambițioasă producție a sa de până acum. Cortés își definește pur și simplu spectacolul “intim” și „matur”.

Cu o durată de o oră și 45 de minute, Gitano e compus din doua părți diferite, ce curg una după alta fără întrerupere. În prima jumătate, mai intimă, scena e acaparată de un flamenco pur, iar partea a doua e o explozie de muzică și dans în care fuzionează diverse stiluri. Costumele artiștilor sunt semnate de designerul Giorgio Armani, vechi prieten și admirator al lui Cortes.

Biletele costă 350, 300, 250, 175 și 125 lei, în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Poster Joaquin Cortes 2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)