Urez succes lucrărilor Forumului pentru Devoltare Durabilă și Antreprenoriat

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stați liniștiți, că nu e la caterincă ce spun. Ia uitați-vă pe program despre ce o să fie vorba în cele 5 zile de lucrri ale Forumului pentru Devoltare Durabilă și Antreprenoriat, ca să înțelegeți că, atunci când vorbim despre astfel de subiecte, caterinca e nelaloculei. În plus, dacă vă uitați pe lista de speakeri, s-ar putea să vă vină poftă să vreți să vă înregistrați ca să participați, desigur.

Eu o să încerc să ajung măcar la discuțiile despre antreprenoriat, adică din 13 martie, căci, nu-i așa, dacă asta m-am apucat să fac, măcar să mă duc să am confirmarea că alții o fac mult mai bine :))

Ne vedem acolo!

logo-fsde-ase

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)