De ce merg în weekend la Festivalul Taiju Matsuri 2015

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am aflat despre Festivalul Taiju Matsuri 2015 de la fiul meu, Alex. Care este implicat în organizarea acestui festival, dat fiind faptul că este elev al Colegiului Național Ion Creangă și mare amator și vorbitor (cred, eu nu am de unde să știu că nu vorbește păsărească sau polocingoneza veche :D) de japoneză.

Știu că se întâmplă multe lucruri interesante în București în weekend dar eu tot vă recomand să mergeți până la Colegiul Național Ion Creangă (Cuza Vodă 51, între Unirii și Budapesta, cumva în spatele blocurilor, lângă circa de poliție; apropo, foarte simpatic albumul foto creat de elevi ca indicații :D). Pentru că eu unul l-am văzut pe fiul meu cât de mult a muncit pentru acest festival și cât de implicat a fost și chiar am fost mândru să îl văd așa și să știu că și alți tineri de vârsta lui au tras la fel de tare să iasă isprava :)

Evident că o să ajung la Festival. Unde – aflu din surse sigure – elevii o să gătească niște mâncăruri tradiționale japoneze, pe care le puteți cumpăra la niște prețuri mult mai mici decât din oraș :)) În plus, o să puteți achiziționa tot felul de chestii artizanale, create chiar de elevi, pentru unele dintre ele am înțeles că au muncit ore întregi. Și toate vor fi la prețuri absolut decente, mi se spune.

Ne vedem acolo, deci. Sâmbătă și duminică, între 12.00 și 16.00 cel mai probabil :)

10994163_749753065140116_6182114631436667987_o

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De ce merg în weekend la Festivalul Taiju Matsuri 2015”

  1. Pingback: Știați că există un Festival de Filme Făcute de Adolescenți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)