De ce merg în weekend la Festivalul Taiju Matsuri 2015

Am aflat despre Festivalul Taiju Matsuri 2015 de la fiul meu, Alex. Care este implicat în organizarea acestui festival, dat fiind faptul că este elev al Colegiului Național Ion Creangă și mare amator și vorbitor (cred, eu nu am de unde să știu că nu vorbește păsărească sau polocingoneza veche :D) de japoneză.

Știu că se întâmplă multe lucruri interesante în București în weekend dar eu tot vă recomand să mergeți până la Colegiul Național Ion Creangă (Cuza Vodă 51, între Unirii și Budapesta, cumva în spatele blocurilor, lângă circa de poliție; apropo, foarte simpatic albumul foto creat de elevi ca indicații :D). Pentru că eu unul l-am văzut pe fiul meu cât de mult a muncit pentru acest festival și cât de implicat a fost și chiar am fost mândru să îl văd așa și să știu că și alți tineri de vârsta lui au tras la fel de tare să iasă isprava :)

Evident că o să ajung la Festival. Unde – aflu din surse sigure – elevii o să gătească niște mâncăruri tradiționale japoneze, pe care le puteți cumpăra la niște prețuri mult mai mici decât din oraș :)) În plus, o să puteți achiziționa tot felul de chestii artizanale, create chiar de elevi, pentru unele dintre ele am înțeles că au muncit ore întregi. Și toate vor fi la prețuri absolut decente, mi se spune.

Ne vedem acolo, deci. Sâmbătă și duminică, între 12.00 și 16.00 cel mai probabil :)

10994163_749753065140116_6182114631436667987_o

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De ce merg în weekend la Festivalul Taiju Matsuri 2015”

  1. Pingback: Știați că există un Festival de Filme Făcute de Adolescenți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)