Dacă zburați cu KLM la Amsterdam, aveți o surpriză din partea mea :D

Lasă că e faină în sine ideea KLM Wannagives. Care, în esență, înseamnă că, dacă o persoană dragă sau căreia vrei doar să îi faci o surpriză (poate un șef, ceva :D) călătorește cu KLM la Amsterdam, îi poți comanda din timp un cadou de pe website-ul wannagives.klm.com pe care să îl primească direct la bord, în timpul zborului. Ai de ales dintr-o gamă variată de produse duty-free de la un pahar de șampanie, la dulciuri și produse cosmetice.

Pentru cei care îmi faceți onoarea să mă citiți, există și un bonus: dacă o să călătoriți în perioda 9-15 martie cu KLM de la București la Amsterdam, dacă îmi spuneți numele vostru și zborul, o să primiți o surpriză din partea mea, chiar în timpul zborului :D Hai că măcar de curiozitate și tot merită să vă înscrieți la cuvânt, cum ar veni :)) Cu mențiunea că, pentru a ne pregăti cum se cuvine, avem nevoie de un ”avans” de 3 zile, așa că, dacă aveți zbor pe 9 martie, trebuie să îmi spuneți astăzi, 6 martie și tot așa.

Succes!

KLM-Wannagives-600x428

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă zburați cu KLM la Amsterdam, aveți o surpriză din partea mea :D”

  1. Multumesc, am primit, (via Anna Reisz) am fost surprins placuta, voi scrie in curand si un post despre mica surpriza :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)