Dacă zburați cu KLM la Amsterdam, aveți o surpriză din partea mea :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Lasă că e faină în sine ideea KLM Wannagives. Care, în esență, înseamnă că, dacă o persoană dragă sau căreia vrei doar să îi faci o surpriză (poate un șef, ceva :D) călătorește cu KLM la Amsterdam, îi poți comanda din timp un cadou de pe website-ul wannagives.klm.com pe care să îl primească direct la bord, în timpul zborului. Ai de ales dintr-o gamă variată de produse duty-free de la un pahar de șampanie, la dulciuri și produse cosmetice.

Pentru cei care îmi faceți onoarea să mă citiți, există și un bonus: dacă o să călătoriți în perioda 9-15 martie cu KLM de la București la Amsterdam, dacă îmi spuneți numele vostru și zborul, o să primiți o surpriză din partea mea, chiar în timpul zborului :D Hai că măcar de curiozitate și tot merită să vă înscrieți la cuvânt, cum ar veni :)) Cu mențiunea că, pentru a ne pregăti cum se cuvine, avem nevoie de un ”avans” de 3 zile, așa că, dacă aveți zbor pe 9 martie, trebuie să îmi spuneți astăzi, 6 martie și tot așa.

Succes!

KLM-Wannagives-600x428

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă zburați cu KLM la Amsterdam, aveți o surpriză din partea mea :D”

  1. Multumesc, am primit, (via Anna Reisz) am fost surprins placuta, voi scrie in curand si un post despre mica surpriza :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)