MICHELIN a produs prima anvelopă de vară omologată pentru utilizare în timpul iernii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt un dușman înrăit al anvelopelor all seasons. Pentru că, în esență, împrumută ce e mai prost din ambele anotimpuri, ca să zic așa. Și pentru că sunt un fel de struțo-cămilă, dar care nici nu face ouă și nici nu te poate căra prin deșert. Bref, nu îmi plac de nicio culoare.

Ați putea gândi că și noua anvelopă CrossClimate de la MICHELIN e tot așa. Nope, ați greși. Pentru că nu este vorba despre așa ceva. Deși, desigur, pare la prima vedere. Eu am avut ocazia să ajung în unul din centrele de cercetare MICHELIN și știu ce muncă enormă se depune pentru construcția acestor anvelope și câte teste se fac înainte de a se ieși public și să se anunțe un asemenea pas revoluționar. Căci, dacă este așa cum vedeți mai jos, este cu adevărat un pas revoluționar!

Și, ca să înțelegeți ce vă spun pe partea de testat și ultra-testat, ia uitați mai jos cam ce a însemnat traseul parcurs până în acest moment.

michelin crossclimate 1

michelin crossclimate 2michelin crossclimate 3michelin crossclimate 4michelin crossclimate 5MICHELIN CROSSCLIMATE

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “MICHELIN a produs prima anvelopă de vară omologată pentru utilizare în timpul iernii”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)