Tare ideea Felicitaro, aplicaţia care transformă pozele în cărţi poştale!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Felicitaro, o idee simplă și faină! Și este un proiect românesc! Ce face? Spre exemplu, te plimbi tu prin oraș, vezi un cadru mișto și ploesc am făcut poză. Și îți iese una de simți că îți tremură feng shuiul. Și vrei să o trimiți cuiva. Dar cuiva pe care vrei să îl impresionezi, să îi arăți că ești tare. Sau ceva. Așa că intri în aplicația Felicitaro, bagi poza și o trimiți. Iar ea ajunge sub formă de felicitare la adrisant. Costă, desigur, dar mult mai puțin decât ai crede: 8 lei. Adică, pe bune acuma, mai nimic dacă te gândești ce față o să facă cel căruia îi trimiți cartea poștală cu, să zicem, un selfie cu tine :))

Tare ideea, chiar tare! o găsiți în AppStore și pe GooglePlay. Fondatorul aplicaţiei Felicitaro este Florin Blejan, care a investit 15.000 euro în Felicitaro. Dezvoltarea aplicaţiei a durat 8 luni, iar la implementarea acestui proiect au lucrat 9 oameni.

felicitaro 1felicitaro 2

Felicitaro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Tare ideea Felicitaro, aplicaţia care transformă pozele în cărţi poştale!”

  1. Pingback: Aplicatie de sezon pentru smartphone | tudorstanica.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)