Așa îmi fac sprânceana să mi se încrunte niște chestii de astea. Nu mă arunc să mă revolt și să înjur pe cineva pentru că nu știu speța cum trebuie și, deci, aș comite o neghiobie. Mai ales că, unii știți deja, nu sunt genul care să apere cu orice preț un copac, dacă în locul ăla ar trebui construită o grădiniță, ca să zic așa. Dar tot mă doare coraconul când văd copacul ăla taiat, chiar dacă rațiune îmi zice că așa trebe. În fine, ați înțeles.
Corina mi-a dat poza asta. Care m-a scârbit. Repet, fără să știu cine are dreaptate acolo. Dar diferența între ce era și ce este acum este cumplită. Și nu are cum să nu îți strângă stomacul. Mă rog, eu nu pot să am altă reacție la așa ceva…
Este vorba despre grădinile franţuzeşti din Kiseleff, așa cum vedeți în știrea de mai jos. Bleah…
3 thoughts on “Unde se duc grădinile franţuzeşti din Kiseleff când se duc?”
Mda, acum daca proprietaru` vrea sa construiasca vreun restaurant, shaormerie sau bloc… si il doare in 14 de cat de verde si de fain era inainte. In fine, eu nu-i inteleg pe astia. Daca era terenu` meu, il lasam asa si publicul ar fi avut acces acolo cateva ore pe zi, gratuit. :D In rest, m-as fi plimbat eu ca bossu` printre potecile alea misto si copacii aia verzi.
Haide, colega, cu texte de astea… Cum adică ai fi lăsat spațiu verde dacă era terenul tău?! Io cred că făceai o cafenea culturală sau ceva, spun drept :))
Ne mai miram astazi de ce se intimpla ? Daca inainte de 89 se lucra ,la vedere , acum perfidia ,obraznicia si lipsa de scrupule au inlocuit buldozerele si basculantele ceausescului .cind s-a demolat Buzesti-Berzei am trait cu stringere de inima anii 8o cind fotografiam demolarile , ALTE VREMURI ACELEASI MENTALITATI COMUNISTE.Mergeti sa vedeti pe str Baratiei case de mijloc de sec 19 care vor cadea si pe care si tiganii le-au parasit . Apropo ,cind le fotografiam cineva mi-a spus ca sunt de vinzare