La mulți ani DC Communication la cei 20 de anioci! :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Păi da. Anioci. Că doar nu o să spun anișori. Și nici măcar ani. Căci, atunci când ai 20 de ani ca agenție în câmpul muncii, se cheamă că există mari șanse să îl fi avut pe Noe de client. Și nu mă refer la film, da? :))

Le urez un mega maxim la mulți ani colegilor de la DC Communication! Care, pe lângă chestiuni firești, ce țin de ”strungul” unei agenții, au reușit să mă facă să mă îndrăgostesc fără putință de scăpare de Asociația Ivan Patzaichin (aici Alina Jantea a punctat decisiv!), cu ale lor proiecte minunate, despre care v-am spus și o să vă mai spun aici :)

Și, ca să îndulcesc această postare, cum ar veni, ia uitați ce am primit de la ei (poza 1), adică 20 de bucăți de ciocolăți pentru fete și băieți :)) Cu mențiunea că poza 2 îi arată pe infractorii principali de la DC Communication, Crenguța Roșu și Doru Frolu :)) Iar poza 3 este clară, așa că nu are rost să o comentez. Mai ales că nu e poza, ci infografic :))

IMG_8231

dc communication 2

dc communication 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “La mulți ani DC Communication la cei 20 de anioci! :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)