La mulți ani DC Communication la cei 20 de anioci! :D

Păi da. Anioci. Că doar nu o să spun anișori. Și nici măcar ani. Căci, atunci când ai 20 de ani ca agenție în câmpul muncii, se cheamă că există mari șanse să îl fi avut pe Noe de client. Și nu mă refer la film, da? :))

Le urez un mega maxim la mulți ani colegilor de la DC Communication! Care, pe lângă chestiuni firești, ce țin de ”strungul” unei agenții, au reușit să mă facă să mă îndrăgostesc fără putință de scăpare de Asociația Ivan Patzaichin (aici Alina Jantea a punctat decisiv!), cu ale lor proiecte minunate, despre care v-am spus și o să vă mai spun aici :)

Și, ca să îndulcesc această postare, cum ar veni, ia uitați ce am primit de la ei (poza 1), adică 20 de bucăți de ciocolăți pentru fete și băieți :)) Cu mențiunea că poza 2 îi arată pe infractorii principali de la DC Communication, Crenguța Roșu și Doru Frolu :)) Iar poza 3 este clară, așa că nu are rost să o comentez. Mai ales că nu e poza, ci infografic :))

IMG_8231

dc communication 2

dc communication 1

2 comentarii la “La mulți ani DC Communication la cei 20 de anioci! :D

  1. Crenguta Răspunde

    Multumim si aici, Cristian, pentru aprecieri si prietenie, Si pentru colaborarea frumoasa. Chapeau. E pe blog- deci exista:).

  2. Alina Răspunde

    Hehe, degeaba dai vina pe mine: proiectele misto trag la oameni misto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: