Ați plăti 245 lei pentru vacanța de 1 Mai la Roșia Montana?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut oferta cu vacanța de 1 Mai la Roșia Montana și v-o arăt, căci știu că unii sunteți foarte interesați de subiect. Am spus ”subiect”, nu ”zonă”. Presupun că nu trebuie să explic nuanța, da? Oferta este de 245 de lei pentru perioada 1-4 mai, găsiți pe blog ce și cum.

Eu vă spun doar atât: am fost acolo, am stat câteva zile și zona nu intră în Top 20 locuri de vizitat din România, in my book. Nici pe departe. Dar asta nu înseamnă că nu este frumos acolo, desigur. Doar că nu atât de frumos pe cât spun unii. Dar, pe de altă parte, există ceva care merită toți banii, ca să zic așa: galeriile romane. Unice. Spectaculoase. Superbe. Mă rog, pentru un pasionat de istorie ca mine. Doar  dacă mergeți pentru acest obiectiv și tot merită să ajungeți acolo.

Vedeți că, în ceea ce privește posibilitățile de cazare, dacă sunteți pretențioși, o să aveți o surpriză neplăcută. Pentru că, în esență, cea mai de top pensiune de acolo este cum este, ca să nu zic mai mult. Io nu am avut nici o problemă, că nu m-am dus acolo la huzur sau ceva. Dar vă spun să fiți avertizați.

Vă pupeaza tata.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ați plăti 245 lei pentru vacanța de 1 Mai la Roșia Montana?”

 1. Cu postarea asta m-ai dat gata :) Recapitulând, pe scurt, iată cele două idei:
  1 zona nu este de top, deci mai bine mergeți în altă parte
  2 condițiile de cazare sunt nașpa
  Tocmai de-aia m-ai făcut curioasă de mor :)

 2. Salut,
  Iti multumim pentru anuntarea Vacantei de 1 Mai si observatii. Lucram cu rosienii ca de la excursie la excursie conditiile sa se imbunatateasca, iar raportul calitate/pret sa fie unul corect.
  Precizez ca fiecare doritor este informat inainte de inscrierea propriu-zisa despre pensiunea unde va sta si conditiile exacte de cazare (au aparut mai multe locuri in ultima vreme si depinde unde esti cazat).
  De asemenea, cei inscrisi pana la 1 martie primesc din partea casei un borcan de dulceata facuta in Rosia Montana :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)