Ați plăti 245 lei pentru vacanța de 1 Mai la Roșia Montana?

Am văzut oferta cu vacanța de 1 Mai la Roșia Montana și v-o arăt, căci știu că unii sunteți foarte interesați de subiect. Am spus ”subiect”, nu ”zonă”. Presupun că nu trebuie să explic nuanța, da? Oferta este de 245 de lei pentru perioada 1-4 mai, găsiți pe blog ce și cum.

Eu vă spun doar atât: am fost acolo, am stat câteva zile și zona nu intră în Top 20 locuri de vizitat din România, in my book. Nici pe departe. Dar asta nu înseamnă că nu este frumos acolo, desigur. Doar că nu atât de frumos pe cât spun unii. Dar, pe de altă parte, există ceva care merită toți banii, ca să zic așa: galeriile romane. Unice. Spectaculoase. Superbe. Mă rog, pentru un pasionat de istorie ca mine. Doar  dacă mergeți pentru acest obiectiv și tot merită să ajungeți acolo.

Vedeți că, în ceea ce privește posibilitățile de cazare, dacă sunteți pretențioși, o să aveți o surpriză neplăcută. Pentru că, în esență, cea mai de top pensiune de acolo este cum este, ca să nu zic mai mult. Io nu am avut nici o problemă, că nu m-am dus acolo la huzur sau ceva. Dar vă spun să fiți avertizați.

Vă pupeaza tata.

5 comentarii la “Ați plăti 245 lei pentru vacanța de 1 Mai la Roșia Montana?

 1. Ioana Răspunde

  Cu postarea asta m-ai dat gata :) Recapitulând, pe scurt, iată cele două idei:
  1 zona nu este de top, deci mai bine mergeți în altă parte
  2 condițiile de cazare sunt nașpa
  Tocmai de-aia m-ai făcut curioasă de mor :)

 2. Alexandru Răspunde

  Salut,
  Iti multumim pentru anuntarea Vacantei de 1 Mai si observatii. Lucram cu rosienii ca de la excursie la excursie conditiile sa se imbunatateasca, iar raportul calitate/pret sa fie unul corect.
  Precizez ca fiecare doritor este informat inainte de inscrierea propriu-zisa despre pensiunea unde va sta si conditiile exacte de cazare (au aparut mai multe locuri in ultima vreme si depinde unde esti cazat).
  De asemenea, cei inscrisi pana la 1 martie primesc din partea casei un borcan de dulceata facuta in Rosia Montana :)

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Ah, bine că ai zis de borcanul cu dulceață, io uitasem :)) Deși borcanul ăla mi-a atras atenția asupra comunicatului, jur! :))

 3. zoltybogata Răspunde

  Sper să fie mai cald ca anul trecut, dar tot la Mare aș merge :D .Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: