Vă interesează că au început filmările la Piraţii din Caraibe partea 5?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu păţesc o chestie ciudată cu Piraţii din Caraibe. Cu toate filmele din seria asta. Adică le-am văzut (pe unele de câteva ori), dar, dacă mă puneţi acum să vă spun ce se întâmplă pe acolo, în afară de a bălmăji ceva cu piraţi, corăbii, ceva cufere şi un Johnny Depp pe alocuri agasant (nu săriţi, măh, aşa mi se pare mie), eu unul nu ştiu să vă povestesc altceva. Căci – şi aici vine chestia ciudată – în raport cu acest film sunt ca un personaj de ăla de pe corabia blestemată (sau ceva) prin care apa/filmul trece ca printr-o scoica spartă, de nu reţine nimic :))

Şi mai ciudat este, însă, că îmi place să văd filmele astea. Chiar mă relaxează. Dar cred că sunt ca un pahar de apă când nu prea ţi-e sete, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :))

Oricum, pentru cei interesaţi de serie, vă raportez că au început filmările la partea 5 “Dead Men Tell No Tales”. Care e cu piraţi, corăbii, cufere şi alea, alea :))

Untitled

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)