Exemplu de conferinţă de presă reuşită: mydlink™ Home. Cu dans…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Primesc mail de la Carla Teaha. Cum mi-e tare simpatică din raţiuni ce ţin de linia artistică, mă uit să văd ce zice. Puteam să jur înainte de a-l deschide că e ceva cu teatru, dans, de astea. Nope. Era o invitaţia la o conferinţă de presă despre mydlink™ Home. Verific. Mă asigur că e de la Carla pe care o ştiam eu. Dap, ea era. „Vin„, îi răspuns, căci nu mă simt în stare să o refuz niciodată :D În plus aveam şi liber în calendar :)) Deşi – precizez pentru cei care nu ştiu deja – sunt pastă de mici când vine vorba despre tehnologie. Pe care, desigur, o folosesc şi de ale cărei beneficii mă bucur masiv, doar că nu prea o înţeleg şi nici nu mă prea pasionează.

Ajung la locul faptei, într-un spaţiu cochet intitulat Iconic Food Wine Design, mă întâlnescu cu Carla, cu Dan Dragomir, cu NW Radu, fac cunoştinţă cu organizatorii conferinţei, adică faza clasică. E drept că mă uitam un pic ciudat că nu înţelegeam de ce erau doi tipi – băiat şi fată – oarecum semi-dezbrăcaţi, tolăniţi la vedere pe un pat :)) Dar mi-ai zis că e Carla în zonă, deci relax, că trebe să fie ceva legătură.

Şi începe conferinţa. După vreo 2 minute de „numele meu este şi vă mulţumesc…” alea, alea, cei doi semi-dezbrăcaţi încep să danseze, după cum vă arăt în filmul pe care – extrem de curios să văd cum se pupă dansul cu conferinţa de presă – l-am efectuat cu iPhonele din dotare.

De prisos să vă spun că toate informaţiile pe care le-am primit după acest dans au fost pe sistem „ia dă-le încoace, frate, că ne-ai făcut curioşi” :)) Căci un astfel de stil de a organiza o conferinţă de presă jur că nu te face să îţi pară rău că te-ai deplasat până acolo în loc să o bagi pe aia cu „dă pe mail, că nu am chef/vreme să vin„. Ca să nu mai spun că mapa de presă primită după aia a fost impecabilă. Dar lasă mapa de presă (mie nu îmi plac astea în print, mă înţelegeţi), informaţiile de pe stick au fost la fel: comunicat de presă cu diacritice şi fără; info tehnic despre produsele prezentate cu diacritice şi fără; poze la rezoluţia foarte mare şi aceleaşi poze la rezoluţie mică; filmuleţele de prezentare a produselor. Deci, brici.

E drept că, indiferent cât de faină ar fi fost punerea în scenă, dacă produsele prezentate ar fi fost slăbuţele, nu ar fi fost, fireşte, o conferinţă reuşită. Din fericire, Carla nu m-a chemat undeva unde să nu îmi placă ce văd :)) Căci, după un anumit interval în care mă uitam la gadgeturile alea şi îmi ziceam în barbă „aha, sunt deştepte foc, dar cu ce mă ajută pe mine?„, în momentul în care au început să îmi explice aplicat, aşa cum îmi place mie, la ce folosesc, am ridicat sprânceana.

Vă dau, aşa, fugitiv: dacă uiţi fierul de călcat în priză, te avertizează; îţi poţi face cafeaua de dimineaţă printr-un simplu touch pe tabletă sau pe telefon; dacă ai copii mici care merg noaptea la baia, pune-le un senzor care să le aprindă o lumină mititică pe hol :D. Să vă mai spun că am aflat #pesurse că o să vină cât de repede un device care ne citeşte contorul de apă şi nu o să mai trebuiască să ne punem în genunchi în faţa Măriei Sale, contorul? :D

Vă dau informaţiile pe care le-am primit, mânat de certitudinea că voi sunteţi mult mai deştepţi decât mine când vine vorba despre astfel de deviceuri care sunt mai intelingente decât toată casa lu’ bunica :)) Cu menţiunea că am primit dispozitivul „Music Everywhere”, pe care o să îl pun cât de repede la lucru. Şi încă o menţiune: Gama de produse mydlinkTM Home este disponibilă în România începând cu luni, 23 februarie 2015, în rețeaua de magazine eMAG si Flanco.

Vă pupez şi fiţi smart!

d link 1

d link 2d link 3d link 4d link camera supraveghere 1d link camera supraveghere 2d link music everywhered link priza inteligentad link senzor de miscare

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Exemplu de conferinţă de presă reuşită: mydlink™ Home. Cu dans…”

  1. Geniala ideea de conferinta!!! Un exemplu bun de asa Da si de cum sa muti centrul de atentie al celor care vin la conferinta de la bufet si prajituri la scena si vorbitori sau cum sa ai sala plina ochi in loc de 3/4 goala :D

  2. Pingback: Ultimele soluții lansate de D-Link. Pe sistem de casă inteligentă :) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)