Kodaline, aceşti Coldplay wanna be

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când zic despre cei de la Kodaline că sunt Coldplay wanna be nu e înjurătură. Nici măcar luat la mişto. Este doar o constatare. Căci exact feelingul ăsta de “vrem şi noi să fim precum Coldplay” mi l-a lăsat albumul lor “Coming Up for Air” (2015). Aceeaşi atmosferă de tânguială şi jelanie, care este bună vreo 20 de minute, dar nu mai mult. Aceelaşi mod de a vocaliza cu “uoaăăăuo” cam la fiecare piesă, ba chiar am auzit şi un cor de copii care băga “uoaăăăuo” pe o bucată. Deci, aţi înţeles ideea.

Nu este chiar pe stilul meu ce cântă băieţii. Dar nici nu mă deranjează. I-am ascultat pentru că – aici recunosc :D – am văzut că sunt din Irlanda şi, când vine vorba despre ţara asta, niciodată nu ştii cu ce te loveşte :))

Kodaline, este drept, nu m-au lovit cu nimic. Dar nici nu m-au făcut să încrunt sprânceana. Albumul a curs lin şi lejer de aproape m-a adormit de câteva ori… :) Bucăţile care mi-au plăcut cel mai mult de pe album sunt cele de mai jos. Enjoy!

http://youtu.be/XQYw8gdTMr4

http://youtu.be/r9bKEXZzsSo

http://youtu.be/T9sZ8_7q1n4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)