HBO România lansează concursul de scenarii EPISODUL 1. Premiul: 2.500 dolari

În calitate de producător de ficțiune, HBO România lansează un nou concurs de scenarii, EPISODUL 1, care vizează o singură secțiune: serial original.

hbo episodul 1

Episodul 1 (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “HBO România lansează concursul de scenarii EPISODUL 1. Premiul: 2.500 dolari”

  1. Este cusuta cu ata alba, in mod evident. Primul argument este timpul scurt (mai putin de 4 saptamani) pentru a scrie un scenariu de calitate al unui episod pilot – care implica documentare in primul rand, cat si multe alte lucruri.

    Pe urma, dupa esecul dovedit al (editat de Cristian China-Birta) fostului concurs national HBO, unde intr-un interval de 30-45 de zile un juriu din 5-6 oameni trebuiau sa evalueaza peste 2000 de scurt metraje, cateva sute de documentare si peste 100-150 de lungmetraje (sunt cifrele cu care se laudau an de an cei de la HBO).

    Nu exista timp fizic sa citesti zeci de mii de pagini in 30-45 zile, iar juriul trebuia sa citeasca tot.

    Probabil acest concurs este facut din nou pentru cei care au deja scrise anumite episoade pilot, cei care stiau dinainte – la fel ca in cazul CNC (tot cu 1 luna inainte se anunta si CNC-ul, de parca ai avea timp sa completezi peste 50 de hartii, taxe si alte prostii – sa nu mai zic de scenariu).

    1. Nu mă bag, nu mă pricep, eu am dat informația mai departe către cei care ar fi interesați. Vezi că ți-am editat un pic comentariul. Pentru că nu îmi plac exprimări de astea dure fără dovezi. Asta pe lângă faptul că am așa o reținere masivă să dau voie anonimilor să nu își asume ce spun…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)