Avem 10.000 de români care au semnat petiţia “Salvează Berea”. Dă cineva mai mult?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Există destul motive să semnăm petiţia “Salvează Berea. Eu, aşa cum m-a dus capul meu cel creţ de mare iubitor de bere, am găsit 5 motive mari şi late. Dar mai sunt, desigur. Le găsiţi pe site şi pe alte bloguri.

Din fericire, aflu că sunt peste 10.000 de români care au semnat această petiţie. Mă bucură să aud asta pentru că, deşi ştiu că petiţiile au un rol doar aşa de tras de semnal de alarmă, este bine să văd că atât de mulţi români au înţeles care-i faza cu petiţia asta: să bată obrazul statului că ne bea jumătate din paharul de bere. Căci, în esenţă şi spus de la peluză, acciza la bere fix asta face, îţi “bea” jumătate din paharul de bere.

Acuma, între noi fie vorba, nu cred că toţi cei 10.000 de semnatari sunt mari amatori de bere. Ba dimpotrivă, mulţi sunt dintre cei care beau o bere o dată cândva. Dar tocmai de aia e şi mai fain că au semnat. Pentru că, din nou o spun, au înţeles că semnează nu pentru băutul de bere şi pentru ce înseamnă berea ca forţă economică în România. Dacă vă miraţi că sun forţă, vă zic doar atât: aproape 70.000 de locuri de muncă în sectorul berii, investiţii de 1,25 miliarde de dolari.

Mno.

chinezu bere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)