Cred că unul din păcatele mele culinare cele mai mari (dacă nu cel mai mare!) este că sunt mega, super, ultra fan brânzeturi. Poţi să îmi pui în faţă ce vrei tu, orice fel de mâncare, dacă ai pus un platou cu brânzeturi, te pup suav şi la ele mă duc :)) Sigur că lucrez la acest aspect căci sunt la un pas de dependeţă sau ceva şi nu îmi place să mă simt aşa, parcă mă închistează ceva, cum ar veni :D
Dar, până mă apuc eu de „cosit” în această chestiune, vă dau informaţia de mai jos. Care nu spune mare lucru celor care nu au treabă cu brânzeturile. Dar care pentru cei ca mine declanşează anumite mecanisme interne gen curcubeu pe cerul gurii… :))
Leerdammer, o brânză de origine olandeză, lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest este distribuită pe piața locală de Danone.
Brânza Leerdammer este un produs pe bază de lapte de vacă, are un conținut de grăsime de 45%, fiind bogată în calciu. Leerdammer nu are adaos de conservanți şi conține mai puțin de 0,1% lactoză.