În atenţia amatorilor de brânză: a venit Leerdammer în România

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cred că unul din păcatele mele culinare cele mai mari (dacă nu cel mai mare!) este că sunt mega, super, ultra fan brânzeturi. Poţi să îmi pui în faţă ce vrei tu, orice fel de mâncare, dacă ai pus un platou cu brânzeturi, te pup suav şi la ele mă duc :)) Sigur că lucrez la acest aspect căci sunt la un pas de dependeţă sau ceva şi nu îmi place să mă simt aşa, parcă mă închistează ceva, cum ar veni :D

image001Dar, până mă apuc eu de „cosit” în această chestiune, vă dau informaţia de mai jos. Care nu spune mare lucru celor care nu au treabă cu brânzeturile. Dar care pentru cei ca mine declanşează anumite mecanisme interne gen curcubeu pe cerul gurii… :))

Leerdammer, o brânză de origine olandeză, lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest este distribuită pe piața locală de Danone.

Brânza Leerdammer este un produs pe bază de lapte de vacă, are un conținut de grăsime de 45%, fiind bogată în calciu. Leerdammer nu are adaos de conservanți şi conține mai puțin de 0,1% lactoză.

leerdammer

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)