Vă rog să aveţi puţintică răbdare cu mine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, aţi văzut că de câteva zile sunt un pic absent. Şi de pe blog şi de pe ce mai am io prin social media. Dar am motive întemeiate pentru această absenţă. Trec prin nişte clipe mai ciudate ale vieţii mele, cu nişte probleme de sănătate în familie, cărora mă dedic trup şi suflet, aşa cum fac în orice ţine de minunata mea familie.

Suntem ok acum, totul e în regulă, mulţumesc tuturor celor care mi-au transmit gândurile bune. Şi vi le întorc la modul coresunzător :)

Dacă totul merge aşa cum e planificat, de luni mă întorc la “job” cu forţe proaspete. Aşa că până atunci să fiţi iubiţi şi să auzim doar de bine :)

Cristian China Birta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Vă rog să aveţi puţintică răbdare cu mine”

  1. Ai grija de tine si de familie pentru ca asta e cel mai important. Noi vom fi tot aici. Stiu cum e pentru ca si eu mi-am amanat toate planurile si treburile pentru ca baietelul meu e bolnav. El e cel mai important, restul mai pot astepta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)