Colegii, ia luaţi de aici variantă să scăpaţi de chinul cadourilor: Pick N Dazzle :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă faceţi parte din categoria din care şi eu, cu deosebit onor, fac parte, adică aceea a bărbaţilor pentru care a alege un cadou reprezintă o corvoadă desăvârşită :)), ia luaţi în calcul şi varianta Pick N Dazzle. Unde completaţi acolo un mini-profil al “adrisantului” şi cei de la Pick N Dazzle aleg nişte produse, pe care le consideră ei că se potrivesc cu profilul cu pricina, după care primiţi cadoul prin curier. Toată “afacerea” costă 169 de lei şi ai scăpat de stres :D

Bine, trebe să ai grijă ce completezi în profilul ăla, ca să nu vă vină nişte bere cu nişte alune, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :))

Una din variantele de cadou este cea de mai jos, pritocită pentru doamna sufletului meu. Eu zic că m-am cam scos… :))

pickndazzle cadou

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Colegii, ia luaţi de aici variantă să scăpaţi de chinul cadourilor: Pick N Dazzle :D”

  1. Ceva nu am priceput, la final unde alegi din cele 3 variante zice “per month for 6 months”.
    Adica, timp de 6 luni iti trimit cate un pachet?

    1. Hai ca am mers mai departe: am ales Dazzling Picks – Glossy (varianta de mijloc 159 lei/6 luni), dupa care mi-a cerut sa aleg perioada: 199lei/1luna; 179lei/3luni; 159lei/6luni.
      Varianta cu 169 lei nu am gasit-o nicaieri :).

  2. Pentru a accesa aceasta oferta trebuie sa mergi in sectiunea ‘Make a Gift’. Acolo vei gasi doar aceasta varianta de cadou. Sper ca iti este de ajutor acest comentariul. Spor la facut cadou :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)