Cum vi se pare adolescenteen.ro, platforma pentru adolescenţi?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ehe, ce aş fi vrut eu, în tinereţile mele să am astfel de oportunităţi precum adolescenteen.ro. Deşi, la urma urmei, fiecare vârstă are frumuseţile sale. Noi nu am avut internet, dar am avut alte cele. Aşa cum cei care sunteţi adolescenţi acum nu aveţi gricotimixeues (habar nu am ce va fi asta, dar ceva o să fie :D), dar nu e că nu puteţi dormi din cauza asta sau ceva :))

Găsiţi mai multe informaţii despre platfomă aici (ştirea e mai veche, de când a fost lansată, dar informaţiile sunt complete). Cu menţiunea că, pentru început, sunt localizate serviciile din 5 oraşe: Bucureşti, Bacău, Iaşi, Constanţa, Cluj-Napoca.

Iar, dacă vă place ideea şi vreţi să o susţineţi pe blogurile vostre (dacă aveţi unul, desigur), aveţi aici nişte bannere pe care le puteţi folosi.

adolescenteen

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)