Ştiţi cine a realizat clipurile din campania IGSU “Nu tremur la cutremur”?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre cei de la Animation Magazine v-am spus în repetate rânduri aici pe blog. Pentru că, simplu spus, fac lucruri. Şi, pentru că îi urmăresc de ceva vreme, pot să vă spun că sunt mult mai serioşi decât ar fi normal. Desigur, ne raportăm la ceea ce în România se înţelege prin “normalitate”, aşa că ce ceea ce am spus despre ei este, fireşte, o laudă :))

Ei sunt cei care au realizat spoturile pentru campania Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă “Nu tremur la cutremur“. Spoturi pe care chiar vă recomand să le urmăriţi. Pentru că nu vorbim despre ultima piesă lansată de nuş ce artist la modă, ci despre chestiuni care pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Manager studio: Daniel Todoran-Rareş
Coordonator echipă animatori: Sorin Marius Pintilii

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)