Pilotul de raliu Simone Tempestini testează UTOK FURY

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă există printre voi oameni care se întreabă de ce scriu despre despre UTOK în ultima vreme, explicaţia o găsiţi aici. In my book, un gest precum cel făcut de acest brand merită măcar să semnalizez, din când în când, ce mai face şi cu ce vă mai loveşte :)

Aşa cum fac mai jos, când vă ofer comunicatul despre Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, prima echipă româneasca din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), care va testa UTOK FURY, în drumul său către primul titlu din Junior WRC, competiţie dedicată pilotilor mai tineri de 28 de ani.

utok fury 1utok fury 2

utok_fury_1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)