Lorand (Boți) Balint, noul director de marketing al Federaţiei Române de Handbal

Mă bucur foarte tare că Federaţia Română de Handbal l-a cooptat pe Boţi (Lorand Balint pe numele de civilie) în postura de director de marketing. Am avut ocazia să stau de vorbă cu el un pic şi, dincolo de orice alte chestiuni, mesajul pe care mi l-a transmis, din toate unghiurile posibile :D, a fost unul clar: iubeşte handbalul.

Boţi a fost implicat oricum (era aproape de Federaţie de multă vreme) în una din cele mai faine surprize pe care le-am păţit. Acum este oficială implicarea lui.

Felicitări, Alexandru Dedu, pentru „achiziţie”. Un transfer de marcă, zău. Şi simt că alături de Boţi şi de echipa de la Federaţie o să ne dorim mai mult victoria şi noi, ăştialalţi :D

lorand boti balint

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Lorand (Boți) Balint, noul director de marketing al Federaţiei Române de Handbal”

  1. Rezultatele din handbalul romanesc sunt mult peste cele din fotbalul autohton. Ar trebui sa se simta si in marketing treaba asta, cu vedere la TV. Toata ziua fotbal si generatia de aur, dar fotbalul n-are nicio medalie si este atot-prezent, pe cand handbalul are multe medalii dar nu vedem toate meciurile de la turneele finale. Spor(t)!

    1. Teoretic aşa este, cum zici tu. Practic… Ştii tu vorba mea: Teoretic, se poate. Practic suntem la nivel teoretic :)) Oricum eu personal am mare incredere in echipa noua de la Federatie. Si astept sa ma puna la treaba. Ca sa pot sa te pun si io la treaba :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)