Vine noul Renault KADJAR! Pentru început: un film de teasing…

Later later edit: Filmul numero 3 de teasing :)

Later edit: Hai că a apărut al doilea film de teasing. Cel de mai jos :)

——————

Pentru început, să urmărim filmul de mai jos.

V-aţi prins, este un teasing pentru noul Renault KADJAR. Despre care încă nu ştim multe lucruri. Dar ştim că vom afla pe 2 februarie, atunci când vom vedea şi primele imagini oficiale cu maşina. Până atunci, însă, staţi cu ochii pe pagina de facebook a Renault România şi pe contul de YouTube, pentru că acolo veţi primi în aceste zile informaţii suplimentare, pe htagul oficial #KADJAR.

În sprijinul filmului de mai sus, care vă invită la aventură şi alea alea :D, vine şi explicaţia oficială a Renault pentru alegerea numelui:

KADJAR reprezintă un joc de cuvinte derivat din alăturarea a două particule: « KAD», semnificând vehicul de teren pe patru roţi («quad») şi «JAR», ce îşi doreşte să exprime agilitate şi dinamism. În plus, sonoritatea şi ortografia numelui KADJAR inspiră un univers exotic, invitând la aventură şi la explorarea de orizonturi noi. Iniţiala « K» evocă robusteţe şi putere, KADJAR fiind în mod natural asimilat în familia de crossovere ale mărcii Renault, alături de Captur şi de Koleos.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)