Duamne, ce telefoane deştepte avem. Dar bateriile suck!

Am stârnit oareşce rumoare când, la o conferinţă de asta cu tehnologiile viitorului, aflat în panelul de speakeri, le-am spus celor care au lăudt tot felul de gadgeturi şi de deviceuri (“mobile is the future and the future is now!“) că mă bucur foarte tare că telefonul meu este mai deştept decât aş putea fi eu vreodată, dar “baterii care să nu se consume în juma de oră dacă bag la forjă telefonul nu mai faceţi şi voi?“. Lumea din sală a râs. Cei care se ocupau de de astea, nu prea… :))

Pe aceeaşi idee, mi s-au părut interesante sfaturile celor de la ThePhoneGeeks ai EuroGsm, despre cum putem prelungi viaţa bateriei telefoanelor noastre foarte deştepte. Printre aplicațiile dedicate pentru optimizarea bateriei găsiţi Clean Master Phone Boost, DU Battery Saver şi Battery Doctor. Dar aveţi mai jos pe larg ce şi cum.

sfaturi pentru baterie telefon 1sfaturi pentru baterie telefon 2

TPG, baterii (Small)

2 comentarii la “Duamne, ce telefoane deştepte avem. Dar bateriile suck!

  1. spi-oana Reply

    eu folosesc clean master, e bunicel, doar ca e ironic ca si el mananca baterie si incetineste pe alocuri telefonul. Ma enerveaza la el tona de notificari cu care te asalteaza, iar daca-l lasi sa ruleze pe funal iti mananca bateria binisor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.