Duamne, ce telefoane deştepte avem. Dar bateriile suck!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am stârnit oareşce rumoare când, la o conferinţă de asta cu tehnologiile viitorului, aflat în panelul de speakeri, le-am spus celor care au lăudt tot felul de gadgeturi şi de deviceuri (“mobile is the future and the future is now!“) că mă bucur foarte tare că telefonul meu este mai deştept decât aş putea fi eu vreodată, dar “baterii care să nu se consume în juma de oră dacă bag la forjă telefonul nu mai faceţi şi voi?“. Lumea din sală a râs. Cei care se ocupau de de astea, nu prea… :))

Pe aceeaşi idee, mi s-au părut interesante sfaturile celor de la ThePhoneGeeks ai EuroGsm, despre cum putem prelungi viaţa bateriei telefoanelor noastre foarte deştepte. Printre aplicațiile dedicate pentru optimizarea bateriei găsiţi Clean Master Phone Boost, DU Battery Saver şi Battery Doctor. Dar aveţi mai jos pe larg ce şi cum.

sfaturi pentru baterie telefon 1sfaturi pentru baterie telefon 2

TPG, baterii (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Duamne, ce telefoane deştepte avem. Dar bateriile suck!”

  1. eu folosesc clean master, e bunicel, doar ca e ironic ca si el mananca baterie si incetineste pe alocuri telefonul. Ma enerveaza la el tona de notificari cu care te asalteaza, iar daca-l lasi sa ruleze pe funal iti mananca bateria binisor.

  2. Pingback: Care sunt cele mai bune telefoane pentru a asculta muzică pe un sistem audio Hi-Fi - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)