23.07.2017

Duamne, ce telefoane deştepte avem. Dar bateriile suck!

Am stârnit oareşce rumoare când, la o conferinţă de asta cu tehnologiile viitorului, aflat în panelul de speakeri, le-am spus celor care au lăudt tot felul de gadgeturi şi de deviceuri („mobile is the future and the future is now!„) că mă bucur foarte tare că telefonul meu este mai deştept decât aş putea fi eu vreodată, dar „baterii care să nu se consume în juma de oră dacă bag la forjă telefonul nu mai faceţi şi voi?„. Lumea din sală a râs. Cei care se ocupau de de astea, nu prea… :))

Pe aceeaşi idee, mi s-au părut interesante sfaturile celor de la ThePhoneGeeks ai EuroGsm, despre cum putem prelungi viaţa bateriei telefoanelor noastre foarte deştepte. Printre aplicațiile dedicate pentru optimizarea bateriei găsiţi Clean Master Phone Boost, DU Battery Saver şi Battery Doctor. Dar aveţi mai jos pe larg ce şi cum.

sfaturi pentru baterie telefon 1sfaturi pentru baterie telefon 2

TPG, baterii (Small)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Au început înscrierile la Social Media Summit Bucureşti

Studiu Edelman: Motoarele de căutare, mai de încredere decât presa #atât

2 comentarii

  1. joi, 22 ianuarie 2015, 15:02

    eu folosesc clean master, e bunicel, doar ca e ironic ca si el mananca baterie si incetineste pe alocuri telefonul. Ma enerveaza la el tona de notificari cu care te asalteaza, iar daca-l lasi sa ruleze pe funal iti mananca bateria binisor.

    Răspunde
  2. miercuri, 4 februarie 2015, 14:18

    […] chiar îmi place. Pentru că 1. chiar sunt informaţii utile (vedeţi şi materialul despre cum putem prelungi viaţa bateriilor de smartphone) 2. este o modalitate foarte faină de a scoate brandul în faţă (iar eu, mă ştiţi apreciez […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *