Duamne, ce ţeapă mi-am luat cu “Fantoma de la Operă”…

Preambul: Mă gândesc foarte serios să fac o secţiune specială pentru muzicaluri aici la mine pe blog. Pentru că 1. iubesc acest tip de spectacol 2. chiar vreau să văd că Bucureştiul are parte de cât mai multe isprăvi din genul ăsta. Serios mă gândesc să fac secţiunea asta specială… Cum vi se pare ideea? M-aş căzni degeaba? Sau sunteţi câţiva care aţi fi interesaţi şi care, la o adică, aţi şi contribui la această secţiune?

De fapt, titlul ar fi trebuit să fie “ce ţeapă mi-am tras singur“. Pentru că acesta este adevărul adevărat. Ştiam de ceva vreme că o să avem bucuria muzicalului “Fantoma de la Operă“. Şi aşteptam cu interes să aflu când va fi spectacolul. Şi am aflat. Ba chiar am aflat şi când o să se pună în vânzare biletele. Doar că, în acel moment, eram pe drum. Şi nu am putut face acel gest sfânt pentru mine: să îmi notez în google calendar. Iar până am ajuns la birou, cu alte grămezi pe cap, am uitat. Pur şi simplu am uitat.

Impardonabil gest. Mor de ciudă! Pentru că mi-am adus aminte abia a doua zi după ce au fost puse în vânzare biletele la “Fantoma de la Operă”. Am intrat repede pe site, dar, fireşte, nu mai exista nimic la vânzare. Am aflat mai apoi că s-au vândut toate biletele pentru spectacolele din 24 şi din 25 ianuarie în vreo 2 ore.

Pe lângă ciuda imensă că nu o să ajung la aceste spectacole, mă încearcă o bucurie şi mai imensă, dacă îmi permiteţi forţarea exprimării :)) Căci asta înseamnă că avem public pentru muzicaluri! Şi nu numai că îl avem, dar este ahtiat după aşa ceva! Şi vrea şi mai multe, şi mai multe, şi mai multe! Me included, fireşte :D

Oftând amar, îmi fac, totuşi, datoria de onoare de a vă da informaţiile despre “Fantoma de la Operă” pe care le-am primit de la Luana Ungureanu, Opera Naţională Bucureşti. Cu menţiunea că salut cu incredibilă vervă decizia lor de a se apuca la modul serios de muzicaluri şi cu speranţa că nu o să le treacă repede acest prea-frumos nărav :D

fantoma de la opera bucuresti 1fantoma de la opera bucuresti 2fantoma de la opera bucuresti 3

Afis Fantoma de la Opera

8 comentarii la “Duamne, ce ţeapă mi-am luat cu “Fantoma de la Operă”…

 1. petrescs Reply

  Bine-bine, premiera ca premiera, dar programul complet al stagiunii? Cand se mai joaca in afara de 24-25, ca pe site nu e nimic?

 2. Florin Reply

  Eu știam că “ţeapă” înseamna că un produs sau un serviciu nu merită, că ești păcălit dacă îl cumperi…

  Ma înșel cumva ?

  • Cristian China-Birta Reply

   Hai să încercăm să fim mai maleabili în înţelegerea lumii :) Sigur că înseamnă ce zici tu, dar înseamnă şi ce am zis eu mai sus. Mai ales când vorbim de o ţeapă specială: cea pe care ţi-o tragi tu singur :))

   • Florin Reply

    Ok, merge :-)

    Atunci, la cât mai puține țepe pe viitor !
    De orice fel :-)

   • daniel Reply

    Salut! Toate spectacolele sunt sold-out! Imi doresc foarte mult 2 bilete si sunt dispus sa ofer pretul dublu pe ele daca cineva si-a achizitionat si doreste sa le vanda poate iesi profitabil din situatie! Va rog sa lasati un contact sa putem negocia! multumesc!

 3. nicolae bordei Reply

  cand se ma joaca?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.