Dragi dinamovişti şi dragi rapidişti, bucuraţi-vă! Noua siglă Steaua Bucureşti e pentru voi!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Bloghita îmi pare că a sintetizat perfect noul design, după cum puteţi vedea mai jos =))

sigla

———————

Văd întâi la Mariussescu informaţia despre noua siglă, pe care Steaua Bucureşti a depus-o la OSIM, pentru înregistrare şi alea, alea. Am crezut că moldoveanul blogger a dat-o la caterincă. Dar apoi m-am dus pe Mediafax şi am văzut că – ŞOC şi GROAZĂ – cârpeala asta ridicolă de siglă este chiar pe bune.

steaua

Acuma stau şi vă întreb: câţi dintre voi, cei care îmi faceţi onoarea să îmi citiţi blogul, credeţi că aţi fi putut desena ceva mai bine de atât? De fapt, ca să fim mai operativi, mai bine întreb: câţi dintre voi nu aţi fi putut desena o asemenea ghiomablă precum – mi-e şi jenă să scriu… – noua siglă Steaua Bucureşti?

Singura speranţă a coraconului meu de stelist este că, totuşi, vorbim despre o chestiune neadevărată. Şi că nu asta va fi sigla cu care Steaua va merge de acum înainte. Nu de alta, dar o să aibă toate televiziunile o problemă grafică: o să li se ardă ceva siguranţe când o să apară aşa ceva pe ecran.

PS Dragi rapidişti şi dragi dinamovişti, acum e momentul vostru: loviţi dur, căci aşa ceva…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Dragi dinamovişti şi dragi rapidişti, bucuraţi-vă! Noua siglă Steaua Bucureşti e pentru voi!”

    1. E clar, eşti dinamovist! =)) Măh, ar fi o chestie să fie strategie de asta înciotricată… Dar cred că ar fi degeaba, căci cei de la armată au alte fronturi pe cap acuma. Şi nici nu cred că ce prind cât de importantă este o identitate :))

  1. Refuz sa cred asa va arata in final. E ridicol.
    N-am nicio treaba cu desenul, dar si din creion as fi facut ceva mai interesant.

    As merge si pe ideea ca au aruncat pastila asta la misto si de drept au o emblema nou-nouta care sa ne dea pe spate pe toti, dupa praful asta in ochi pe galben.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)