22.07.2017

Cine se uită la „Războiul depozitelor” şi de ce?

Eu unul recunosc: guilty as charged. Adică „Războiul depozitelor” este o constantă a telecomenzii mele, ca să zic aşa, căci poposesc pe HISTORY® foarte des ca să mă uit la acest serial, chiar dacă – aşa cum se întâmplă îndeobşte – am mai văzut episoadele.

De ce m-am obişnuit să mă uit la acest show? Căci, make no mistake, este un show, adică funcţionând pe principiul „să dăm telespectatorilor ce le place„, adică nu e chiar că aşa se întâmplă natural ce fac ei pe acolo, ca să nu îi zic altfel. Chiar dacă, fireşte, se pleacă de la o realitate. Doar că e puţin luată la pilă. Doar că asta nu mă deranjează deloc, dimpotrivă. Faptul că este show şi că se bazează pe un mod de lucru organizat, cum ar veni, ne livrează nouă, celor din faţa televizorului, marfă numai bună pentru consum :D

De ce mă uit la acest show, deci? Cel mai simplu răspuns: pentru că îmi place. Şi pentru că mă relaxează. Şi pentru că învăţ câte ceva din lucrurile pe care le găsesc protagoniştii prin depozite. Nu ştiu la ce mă ajută asta, desigur. Dar ştiu sigur că de stricat nu are cum să strice :))

Vedeţi că marţi, 6 ianuarie, de la 21.00, începe o nouă serie din „Războiul depozitelor: Texas”, pe HISTORY®, după cum vă raportez mai jos.

razboiul depozitelor

Storage Wars Texas - S3 Ep 8

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum m-am fentat singur citind „Micul veneţian” de Ioan Mihai Cochinescu

The Book of Eli, o dezamăgire

13 comentarii

 1. luni, 5 ianuarie 2015, 13:10

  Chiar am văzut 3-4 episoade așa din întâmplare. Multă sănătate

  Răspunde
 2. luni, 5 ianuarie 2015, 13:47

  Foarte bun filmul. Recomand la toate persoanele sa il vada. :)

  Răspunde
 3. luni, 5 ianuarie 2015, 22:10

  Eu ma mai uit. Ma amuza cum vorbeste cel care deschide licitatia :)

  Răspunde
 4. marți, 6 ianuarie 2015, 12:20

  Ma uit pentru „curiosul din mine” insa cum ai zis si tu.. e doar un show, sau #făcătură.

  Răspunde
  • marți, 6 ianuarie 2015, 13:05

   Nu aş merge atât de departe să spun #facatura. Pentru că – mark my words – daca nu ar fi organizata treaba, nu ne-ar placea atat de tare serialul :))

   Răspunde
 5. marți, 6 ianuarie 2015, 12:25

  Si eu ma uit. Sunt fascinata de licitatii si de marfa aia. Mi-ar placea sa existe asa ceva si in Romania. Cred ca m-as baga. :)

  Răspunde
 6. marți, 6 ianuarie 2015, 13:15

  Sunt fan infocat al postului History si il urmaresc mai des mai ales de cand nu mai am posturile Discovery in grila ( ceea ce trebuie remediat ). Imi place acest show si iti multumesc pentru reamintirea faptului ca va aparea un nou sezon. Imbatranesc si uit, ce sa-i faci. :(

  Răspunde
  • miercuri, 7 ianuarie 2015, 09:11

   Stai liniştită, că şi la mine e la fel. La aia cu îmbătrânirea mă refer :)) Bine că primesc astfel de comunicate, de îmi aduc aminte şi eu să mă uit… :))

   Răspunde
 7. marți, 6 ianuarie 2015, 20:07

  Mie mi se pare ca producătorii ne cam „ard”. Ma uit des dar marea mea curiozitate e sa vad cam TOT ce e printr-un depozit d-ala. Multe din bunătățile gasite imi par mai degraba nimicuri. Oare ce nu ne arata si se fac ca arunca?
  Deh, ce sa faci? Teoria conspirației trăiește in adancul fiecaruia… :))

  Răspunde
  • miercuri, 7 ianuarie 2015, 09:12

   Acuma, între noi fie vorba: şi eu cred că anumite bunătăţuri găsite prin depozite nu ni se arată la TV. Dar, pe de altă parte, dacă tu ai fi în locul personajelor, nu ai pune clauză în contract că ai drept de preempţiune sau ceva de genul pe ce vrei să arăţi la televizor? Eu unul aşa aş face :D

   Răspunde
 8. luni, 19 ianuarie 2015, 15:12

  […] „Războiul depozitelor”, v-am spus că mă uit. La acest serial mă uit cel mai des pe HISTORY®. Din „Recuperatorii de camioane” am […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *