Cine se uită la „Războiul depozitelor” şi de ce?

Eu unul recunosc: guilty as charged. Adică „Războiul depozitelor” este o constantă a telecomenzii mele, ca să zic aşa, căci poposesc pe HISTORY® foarte des ca să mă uit la acest serial, chiar dacă – aşa cum se întâmplă îndeobşte – am mai văzut episoadele.

De ce m-am obişnuit să mă uit la acest show? Căci, make no mistake, este un show, adică funcţionând pe principiul „să dăm telespectatorilor ce le place„, adică nu e chiar că aşa se întâmplă natural ce fac ei pe acolo, ca să nu îi zic altfel. Chiar dacă, fireşte, se pleacă de la o realitate. Doar că e puţin luată la pilă. Doar că asta nu mă deranjează deloc, dimpotrivă. Faptul că este show şi că se bazează pe un mod de lucru organizat, cum ar veni, ne livrează nouă, celor din faţa televizorului, marfă numai bună pentru consum :D

De ce mă uit la acest show, deci? Cel mai simplu răspuns: pentru că îmi place. Şi pentru că mă relaxează. Şi pentru că învăţ câte ceva din lucrurile pe care le găsesc protagoniştii prin depozite. Nu ştiu la ce mă ajută asta, desigur. Dar ştiu sigur că de stricat nu are cum să strice :))

Vedeţi că marţi, 6 ianuarie, de la 21.00, începe o nouă serie din „Războiul depozitelor: Texas”, pe HISTORY®, după cum vă raportez mai jos.

razboiul depozitelor

Storage Wars Texas - S3 Ep 8

13 comentarii la “Cine se uită la „Războiul depozitelor” şi de ce?

 1. zoltybogata Răspunde

  Chiar am văzut 3-4 episoade așa din întâmplare. Multă sănătate

 2. Marian Dumitru Răspunde

  Foarte bun filmul. Recomand la toate persoanele sa il vada. :)

 3. Fecioru Florina Răspunde

  Eu ma mai uit. Ma amuza cum vorbeste cel care deschide licitatia :)

 4. Adi Răspunde

  Ma uit pentru „curiosul din mine” insa cum ai zis si tu.. e doar un show, sau #făcătură.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Nu aş merge atât de departe să spun #facatura. Pentru că – mark my words – daca nu ar fi organizata treaba, nu ne-ar placea atat de tare serialul :))

 5. Mikyangel Răspunde

  Si eu ma uit. Sunt fascinata de licitatii si de marfa aia. Mi-ar placea sa existe asa ceva si in Romania. Cred ca m-as baga. :)

 6. Ianolia Răspunde

  Sunt fan infocat al postului History si il urmaresc mai des mai ales de cand nu mai am posturile Discovery in grila ( ceea ce trebuie remediat ). Imi place acest show si iti multumesc pentru reamintirea faptului ca va aparea un nou sezon. Imbatranesc si uit, ce sa-i faci. :(

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Stai liniştită, că şi la mine e la fel. La aia cu îmbătrânirea mă refer :)) Bine că primesc astfel de comunicate, de îmi aduc aminte şi eu să mă uit… :))

 7. Stefanov Răspunde

  Mie mi se pare ca producătorii ne cam „ard”. Ma uit des dar marea mea curiozitate e sa vad cam TOT ce e printr-un depozit d-ala. Multe din bunătățile gasite imi par mai degraba nimicuri. Oare ce nu ne arata si se fac ca arunca?
  Deh, ce sa faci? Teoria conspirației trăiește in adancul fiecaruia… :))

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Acuma, între noi fie vorba: şi eu cred că anumite bunătăţuri găsite prin depozite nu ni se arată la TV. Dar, pe de altă parte, dacă tu ai fi în locul personajelor, nu ai pune clauză în contract că ai drept de preempţiune sau ceva de genul pe ce vrei să arăţi la televizor? Eu unul aşa aş face :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: