Stimaţi domni, au început înscrierile în Naţionala Spălătorilor de Vase!

Încep acest anunţ cât se poate de oficial (mă rog, cu accent pe „cât se poate” :D) cu o mărturisire: îmi place să spăl vase. Nu mă întrebaţi de ce, pentru că nu aş vrea să o băgaţi cu analize psihotronice la adresa mea :)) Dar îmi pace şi punct! Sunt, de altfel, titularul incontestabil al postului de spălător oficial de vase din casă. Calitate întâmpinată cu oareşce mirare de unii dintre confraţii mai mai macho, pentru care a spăla vase (şi a găsi o plăcere în asta!) este ceva nedemn de un bărbat adevărat. Da, bine, îhî, vă provoc să îmi spuneţi mie că nu sunt bărbat adevărat!

Şi, ca să nu lăsăm lucrurile fără metodologie, cum ar veni, definiţia mea pentru bărbatul adevărat este următoarea: cel care apreciază formidabil norocul de a avea alături de el o doamnă a sufletului fabuloasă şi pentru care a participa la treburile casei nu este o speteală, ci un fapt absolut normal. Eu mă regăsesc perfect în această definiţie, să ştiţi :)

Acestea fiind spuse, să trecem la cele oficiale, ca să zic aşa. Căci Naţionala Spălătorilor de Vase powered by Fairy vă aşteaptă, stimabililor! Vă puteţi înscrie aici şi, dacă o să faceţi o figură frumoasă şi dacă vă doriţi mai mult victoria, puteţi câştiga mobilier de bucatarie, o plasmă şi un set de oale. Găsiţi voi detalii acolo, vedeţi voi ce şi cum. Ideea este, desigur, ca măcar de Sărbători să puneţi şi voi mâna pe burete şi să vă ajutaţi doamnele la capitolul spălat vase. Asta dacă nu cumva, asemeni mie, sunteţi deja pe treabă :D

Am decis să intru şi eu în această echipă pentru că musiu Adi Hădean m-a provocat şi pentru că, după cum v-am spus, treaba mi se potriveşte ca un burete de spălat vase, ca să nu zic mănuşă :D Aşa că ia uitaţi-vă voi la filmul de mai jos, cu care mi-am făcut intrarea în echipa #spalvase (ocazie cu care am apărut şi pe stirileprotv.ro), comentariul fiind asigurat de Mihai Mironică, cel care m-a binedispus teribil, căci m-am simţit un adevărat Messi al detergentului de vase. Fairy, desigur :D

Apropo de Fairy, presupun că ştiţi deja reclama în care apare Adi Hădean, din care am aflat că s-au biruit 6600 de farfurii cu o singură sticlă de Fairy. Mai jos aveţi un the making of al reclamei cu pricina, în care o să vedeţi un Adi Hădean, fix la finalul clipului, cum concluzionează cam despre ce a fost vorba în reclamă…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Stimaţi domni, au început înscrierile în Naţionala Spălătorilor de Vase!”

  1. Fairy… probabil printre cele mai slabe produse de spălat vasele. se bate cu Winny de la Cora pentru ultimul loc.
    Vrei detergent de vase cu adevărat bun? Caută TRIM. Nu știu câte jdemii de farfurii spală, însă mie mi-a spălat perfect o farfurie în care am mâncat mămăligă cu smântână și am lăsat-o să se întărească.

  2. Deci Lay’s va pune la spalat tigaile in care au facut cartofii aia prajiti, cind cu Puya si Cabral? Berarii o sa va puna si ei la spalat de pahare, sau acolo s-a mers pe pahare de unica folosinta?
    (TRIM e si alegerea mea. Fairy aleg croitoresele de la Apaca, generatia fan „Sclava Isaura”. Fanele „Neveste Disperate” au masina de spalat vase.)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.