Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Stimaţi domni, au început înscrierile în Naţionala Spălătorilor de Vase!

Încep acest anunţ cât se poate de oficial (mă rog, cu accent pe “cât se poate” :D) cu o mărturisire: îmi place să spăl vase. Nu mă întrebaţi de ce, pentru că nu aş vrea să o băgaţi cu analize psihotronice la adresa mea :)) Dar îmi pace şi punct! Sunt, de altfel, titularul incontestabil al postului de spălător oficial de vase din casă. Calitate întâmpinată cu oareşce mirare de unii dintre confraţii mai mai macho, pentru care a spăla vase (şi a găsi o plăcere în asta!) este ceva nedemn de un bărbat adevărat. Da, bine, îhî, vă provoc să îmi spuneţi mie că nu sunt bărbat adevărat!

Şi, ca să nu lăsăm lucrurile fără metodologie, cum ar veni, definiţia mea pentru bărbatul adevărat este următoarea: cel care apreciază formidabil norocul de a avea alături de el o doamnă a sufletului fabuloasă şi pentru care a participa la treburile casei nu este o speteală, ci un fapt absolut normal. Eu mă regăsesc perfect în această definiţie, să ştiţi :)

Acestea fiind spuse, să trecem la cele oficiale, ca să zic aşa. Căci Naţionala Spălătorilor de Vase powered by Fairy vă aşteaptă, stimabililor! Vă puteţi înscrie aici şi, dacă o să faceţi o figură frumoasă şi dacă vă doriţi mai mult victoria, puteţi câştiga mobilier de bucatarie, o plasmă şi un set de oale. Găsiţi voi detalii acolo, vedeţi voi ce şi cum. Ideea este, desigur, ca măcar de Sărbători să puneţi şi voi mâna pe burete şi să vă ajutaţi doamnele la capitolul spălat vase. Asta dacă nu cumva, asemeni mie, sunteţi deja pe treabă :D

Am decis să intru şi eu în această echipă pentru că musiu Adi Hădean m-a provocat şi pentru că, după cum v-am spus, treaba mi se potriveşte ca un burete de spălat vase, ca să nu zic mănuşă :D Aşa că ia uitaţi-vă voi la filmul de mai jos, cu care mi-am făcut intrarea în echipa #spalvase (ocazie cu care am apărut şi pe stirileprotv.ro), comentariul fiind asigurat de Mihai Mironică, cel care m-a binedispus teribil, căci m-am simţit un adevărat Messi al detergentului de vase. Fairy, desigur :D

Apropo de Fairy, presupun că ştiţi deja reclama în care apare Adi Hădean, din care am aflat că s-au biruit 6600 de farfurii cu o singură sticlă de Fairy. Mai jos aveţi un the making of al reclamei cu pricina, în care o să vedeţi un Adi Hădean, fix la finalul clipului, cum concluzionează cam despre ce a fost vorba în reclamă…

8 comentarii la “Stimaţi domni, au început înscrierile în Naţionala Spălătorilor de Vase!

 1. calin Reply

  sa ai spor, eu zic PAS :P

 2. Sorin Mitrus Reply

  Spor la treaba eu astazi am spalat vase la greu si nu mai am chef decat de baut o bere si de mancat o friptura. Sarbatori fericite!

 3. Natural Reply

  Nu-mi place sa spal vase, dar de multe ori daca-i musai, o fac cu placere :)

 4. Bucur Reply

  No ce pot sa spun fiecare cu pasiunile lui…

 5. Spanac Reply

  Fairy… probabil printre cele mai slabe produse de spălat vasele. se bate cu Winny de la Cora pentru ultimul loc.
  Vrei detergent de vase cu adevărat bun? Caută TRIM. Nu știu câte jdemii de farfurii spală, însă mie mi-a spălat perfect o farfurie în care am mâncat mămăligă cu smântână și am lăsat-o să se întărească.

 6. Corson Reply

  Deci Lay’s va pune la spalat tigaile in care au facut cartofii aia prajiti, cind cu Puya si Cabral? Berarii o sa va puna si ei la spalat de pahare, sau acolo s-a mers pe pahare de unica folosinta?
  (TRIM e si alegerea mea. Fairy aleg croitoresele de la Apaca, generatia fan “Sclava Isaura”. Fanele “Neveste Disperate” au masina de spalat vase.)

 7. Zetu Viorel Reply

  Nu mai vreau sa spal vase, am spalat in 2014 cred ca si pentru 2015. Cand ai multe rude si vin in vizita ai de spalat vase la greu. Un 2015 plin de succes.

 8. Dan Grigorescu Reply

  De spalat vase a-si mai spala
  Dar m-oi teme c-o insera,
  Si motanul ma va manca,
  Ia mai manati mai si zanganiti din zurgalai,
  Sa mancam friptura, Hai, Hai !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.