Aceştia sunt câştigătorii proiectului teimplici.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am avut onoarea să fac parte din juriul care a desemnat câştigătorii teimplici.ro. Am văzut proiecte foarte interesante (unele m-au surprins teribil prin ideea excelentă, chiar dacă au suferit la modul în care au propus ideea…), cu două dintre ele chiar am rămas la coracon şi o să le urmăresc atent :)

Felicitări tuturor celor 180 de ONG care au propus proiecte pe 12 arii de activitate. Şi felicitări, desigur, câşrtigătorilor, pe care îi puteţi vedea mai jos. Ş felicitări, fireşte, organizatorilor, cărora le urez să le ţină năravul ăsta încă vreo 78967 ani de acum înainte :))

teimplici 1

Proiectele câștigătoare sunt:

teimplici 2teimplici 3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Aceştia sunt câştigătorii proiectului teimplici.ro”

  1. Pingback: Cautăm 10 proiecte cărora teimplici.ro să le ofere 70.000 de Euro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)