Vă băgaţi să ajutaţi pe cineva să câştige 1000 E? Câştigaţi şi voi premii, desigur :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea este simplă. Dar, cumva, complicată :) Simplitatea consta în faptul că puteţi ajuta pe cineva să câştige 1.000 de Euro. Complicăciunea constă – aşa cum se întâmplă uneori pe la noi – în a găsi, fiecare dintre voi, resursele interne de a face gestul de a ajuta pe cineva :)

Ce este fain la ce vă propun este că vă şi simţiţi bine când faceţi asta. Căci, dacă o să intraţi în aplicaţia Trend List by Costa d’Oro Romania, o să vedeţi articole foarte interesante, fiecare dintre aceste articole conţinând câte un top de lifestyle (spus generic) pe tot felul de domenii şi teme (tocmai aici este frumuseţea!). Asta înseamnă, desigur, că o să găsiţi şi informaţii utile, o să vedeţi. Aşa cum am păţit eu :)) Căci am intrat să văd cum este aplicaţia şi m-am trezit că mă apuc masiv de citit :D

Nu o să vă dau exemple de articole (deşi clar am câteva preferate!) ca să nu vă influenţez decizia şi ca să acord şanse egale tuturor participanţilor. Căci premiul cel mare este, cum spuneam, de 1.000 de Euro. Plus produse Costa d’Oro pentru 1 an de zile. Iar acest premiu îl acordaţi voi, cu voturile voastre, aşa că citiţi cu grijă!

Cei care vor contribui cu voturi la desemnarea câştigătorului o să câştige, prin tragere la sorţi, câte un coş de produse Costa d’Oro, pentru că, nu-i aşa, efortul vostru altruist trebuie răsplătit :)

Profit de ocazie să mulţumesc tuturor boggerilor care au participat la campania Blogal Initiative şi care au înscris articole în aplicaţie, căci cele mai multe dintre ele au fost de mare angajament! :D

La vot, aşadar. Şi fie ca cel mai bun participant să primească voturile voastre şi să câştige premiul cel mare :)

trend list

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Vă băgaţi să ajutaţi pe cineva să câştige 1000 E? Câştigaţi şi voi premii, desigur :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)