Greenpiss

De multă vreme le spun celor de la Greenpeace terorişti ecologici. Căci, ca principiu, diferenţa dintre ei şi nişte terorişti de ăia clasici este fix zero. Ca principiu zic. Pentru că ambele categorii teroristice funcţionează pe principiul „mi se rupe de reguli şi de legi şi de bunul simţ, căci eu servesc o cauză măreaţă, băi limbricilor!„. Şi ambele categorii bobinează la modul profund gherţoistic pe acest sistem.

Ultima detonare a lipsei acute de bun simţ şi de înţelegere a faptului că nu ei sunt buricul salvării planetei a fost mizeria pe care o puteţi vedea mai jos, când cei de la Greenpiss (adevăratul lor nume, in my book) au zis că cauza lor este mult prea intergalactică ca să nu stropşească şi la Nazca ca nişte  ghiolbani eco.

fa2tmostlmdqcw8qvwle

Cică şi-au cerut scuze după aia. Da, măh, bine. Aşa puteţi colora şi piramidele în fucsia şi pepito cu pupi şi dupa aia că vă cereţi scuze. Dar tot gherţoi sunteţi. Căci atunci când faptul că o arzi eco echivalează cu asumarea dreptului că poţi fi imbecil, atunci piss on you. De culoarea verde, desigur.

Am văzut prima dată mizeria la Brăduţ.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Greenpiss”

  1. mai bafta ma chinezule.ce mare lucru au facut mai ecologistii astia, ca doar nu au distrus nimic, doar au pus pe nisip (pentru cateva minute) niste cuvinte care instiga la constientizare si responsabilizare o umanitate intreaga.locatia a fost aleasa pentru ca se presupune ca acolo a inflorit si a apus o civilizatie avansata, iar noi actualmente urmam aceleasi greseli pe care acea civilizatie le-a facut.simplu, mai Gigele!ia mai lasati ofuscarile astea si bunul simt inchipuit pentru ca nu faceti altceva decat sa accelerati declinul legandu-va la ochi cu ele..

    1. Ba au distrus. Solul acolo este foarte sensibil. Zona este cu acces foarte restrictionat. Precipitatiile sunt aproape de 0, tocmai de aia au rezistat si desenele. Daca tropai cu bocancii lasi semne pe sol. Asadar, imagineaza-ti ce o sa se intample cand se duc sa isi adune aia jucarelele de acolo si o sa intelegi de ce s-a ofuscat atata lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)